有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
呢班D港女
老母學校唔識教女,連登仔幫佢教
己Submit去協恩Secret等佢班同學睇下呢條港女點柒出學校

email埋去佢學校

有無e-mail ?

ssgc@ssgc.edu.hk

有人留言話一開始係呢啲言論激嬲啲fans
唔關佢唔知乜唔乜水事

email埋去佢學校

有無e-mail ?

名校secret 仲大影響力

班臭西咪又係幫返自己友 俾學校佢仲大壓力 最好有佢攻擊人/辱罵人既留言 幾條友寄去老師已經要同佢傾計
其實嗰啲咩協恩妹啊,名校妹啊,真係要比出面啲人撚下,講啲嘢實在太離地,自以為是。
不過呢啲係名校通常都唔係醒個批 唔知自己做緊咩嘅人醒極有限

email埋去佢學校

有無e-mail ?

呢個聖士提反女子中學喎
班死崇韓去死啦屌
依家開始全力針對嗰幾條女啦
搵人tag返佢上嚟鞭屍
賤種韓狗
其實嗰啲咩協恩妹啊,名校妹啊,真係要比出面啲人撚下,講啲嘢實在太離地,自以為是。

醒果堆都唔得閒追星
冇人講sunchi lau 佢條仆街先係最臭串

有無e-mail ?

呢個聖士提反女子中學喎

sschk@ssc.edu.hk

有無e-mail ?

呢個聖士提反女子中學喎

自膠 眼殘睇錯 sschk@ssc.edu.hk至岩

醒果堆都唔得閒追星

醒果堆都唔得閒追星

同埋索果堆都要調動訓練大班兵仔 唔得閒追咁多星

有無e-mail ?

名校secrets 睇同回既 10個有8個都係band 2 3 垃圾學校

其實好多名校妹都冇乜taste, 佢地連坤哥都去追
https://www.instagram.com/p/BI85UHQAM_X/?taken-by=disneychanwl

其實果d初中女
高高瘦瘦 打扮妖妖地 唔太陽剛既二三線星特別吸引到佢地
當年有個組合叫天堂島?
不過佢地唔會明呢個客觀事實 事實唔係d歌正 係呢type仔對佢地年齡層吸引
bigbang你唔講我以為你話緊美國套big band theory
bigbang你唔講我以為你話緊美國套big bang theory

名校secrets 睇同回既 10個有8個都係band 2 3 垃圾學校

咪就係 仲要成日問點解自己學校唔算名校

咪就係 仲要成日問點解自己學校唔算名校

true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞