有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike
唔覺得嗰阿姐留言有咩問題
係啲人玻璃 好似踩碎咗佢咁 然後就屌鬼

同支那人一樣
韓狗同支那齊齊滅國啦屌你老母
big band NO. 2

呢條dse 雞好撚on9
比人串兩句溫書就上晒腦咁屌返人
最on9 係仲要話自己hea 考都可以5星星
你咁撚把炮洗撚溫咩書咩

拎5**果堆埋頭苦幹緊啦
點會出嚟9up
其實個阿姐又係搏屌㗎喎
去人地地頭話「而我不知xxx是誰」
唔識咪唔好睇囉 又要特登串鳩人地
利申:都覺得班韓迷偏激

毒果幾時係人地地頭啊on9

唔係地頭點會咁多人屌
個啊姐都係自己擺來柒架啦

咁全世界都係中國架喇,on9仔

呢個好笑
完全無邏輯
人地話唔識bigbang
一班盲粉就開始吠
呀姐先還擊
自己可以屌人又唔畀人屌佢
惡過狗

自己劃清界線追日唔追韓 其實暗暗地覺得泡狗低質 自覺清高
https://lihkg.com/thread/89226?ref=ios
連登戰場

有韓狗出沒
有冇巴絲扮坤狗fan屎/欣宜fan粉 入去屌柒班泡狗
順便撚埋呢兩條廢柴
有冇巴絲扮坤狗fan屎/欣宜fan 入去屌柒班泡狗
順便撚埋呢兩條廢柴
同韓狗討論嘥自己時間啦
見一個block一個 由得佢自己吠咪算
越多人share件事就越好 比人睇下泡菜d歌迷質素

利申:入嚟係為左block連登韓狗
我有去睇,除左個主辦單位流四之外,
場Show其實好好睇

不過現場好多人真係好撚on9
一開始暖場個DJ其實真係揀歌揀得幾好,
但係成班好似死屍咁零反應...
淨係播Bigbang D歌先會Fing下燈
嘩屌,識唔識尊重表現者呀?

我睇表演,都係想聽台上面果個唱,
仆你個街,企我地隔離條囡係撚咁大聲唱,
唔係D High歌先係咁,抒情歌屌佢老母都係咁
把聲又尖又大聲又難聽

最慘我前面條囡我唔知佢幾耐無洗頭,
每隔幾分鐘就漂過一股臭味....

尋日真係好多支那狗同超厚妝偽韓妹

一場咁大型嘅Show我都唔知點解會揀香港做Final場,
主辦單位又閪,D觀眾又死屍咁,
都係飛去當地睇Show最開心

真心想睇個dj 會唔會有link
果幾條粉人就不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞