有個阿姐喺facebook留言話唔識BigBang比人屌到開花

687 回覆
206 Like 8 Dislike

黃美英勁撚串
等緊佢上水

個greta cheng勁撚on9

加個鍾晴
香港歌手演唱會動員人數小過bigbang
證明香港人鍾意bigbang多過香港啲垃圾歌手
亦證明連登仔係小眾盲反

睇下eason同gangbang 邊個多人睇?

唔係fan屎又打咁大篇文做乜鳩

Bigbang 點解又會講到鋼琴家

yiruma 叫classic 鋼琴家

屌 暴露智商

屌 佢啲歌咪又係得啲濕鳩港女先鍾意

琴日睇完metallica ,我諗無野high很過佢地

班泡狗識撚咩
咩冇concert好氣氛過佢地
真係垃圾到
求其一場avenage seven ,acdc既live都好過佢地
Metallica更加唔使講
我懷疑佢地淨係睇過一場concert

佢地會識咩

泡菜live好多時都係播歌炸嘛
香港歌手演唱會動員人數小過bigbang
證明香港人鍾意bigbang多過香港啲垃圾歌手
亦證明連登仔係小眾盲反

睇下eason同gangbang 邊個多人睇?

Bigbang多人睇d

yiruma 叫classic 鋼琴家

屌 暴露智商

屌 佢啲歌咪又係得啲濕鳩港女先鍾意

yiruma彈classic架咩?
成班垃撚圾
Chun Shung Tam(定Lam)
呢條友講講下貼人張相出黎批鬥
我諗好需要貼返佢個張出黎
痴撚線
Chun Shung Tam(定Lam)
呢條友講講下貼人張相出黎批鬥
我諗好需要貼返佢個張出黎

貼啦

邊位巴打同呢個肥仔大戰左幾百回合

佢真係on9,係到死雞撐飯蓋

邊位巴打同呢個肥仔大戰左幾百回合

佢真係on9,係到死雞撐飯蓋

仲要好似係lin登會員呢
古人出動未?
垃圾韓狗學好韓文先啦
Dse 都未考完一個二個衝出黎俾狗屌
啲韓狗係咪食kimchi食上腦
黃美英 嗯?你話我地小妹妹無知咩咩咩先(雖然我是男 ,我一開始都只係叫你聲中年婦女

呢條友應該假Account

黃美英係少女時代個Tiffany

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞