[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

解釋埋啦
呢張卡發動回合冇得用
食左一格後場
換卡冇想像中咁勁
呢三樣野加埋導致卡手,我地呢啲玩得耐少少嘅都冇人落(好似係)

但係海龍好夾喎
對於海DECK 黎講,我認為最緊要係combo
呢張係食就食一turn ,但係佢係抽完先比你揀換唔換
海龍玩炸,最重要既大怪都係條龍/水神+大小波combo
用呢張唔會咁容易卡到手,比我瘋狂洗d combo出黎
算係解決左海DECK 個小缺點(?)

我覺得任何組得好嘅deck都唔會卡手超過兩回合
除非係超級黑仔先會8魔陷但起手都係全魔陷

對付海龍,一定要落力量,面具,龍卷風

抽唔到好野,用洗牌補足,算係咁

少少建議,你再睇下點
冰結界雀唔落
得一條海龍多數唔會落多張海
水魔神可以加一
1600鯊魚都可以落
商人度買張力量

少少建議,你再睇下點
冰結界雀唔落
水魔神可以加一
1600鯊魚都可以落
商人度買張力量

落張海係防一開始果張比人秒解就GG左大半

冰鳥同陷強壺一樣 卡牌數 同埋 加快齊 水怪+大小波+龍/水神 combo
又可以夾同路人拉死人地同抽牌

面具就卡人大怪 魔導/白龍

如果有黃泉船我應該會換鐮刀
仲未見過賣力量同魔導獸
知唔知幾時有新卡包出 2月15
水魔神落過二....
成日卡,根本冇可能用到祭品召,玩伏擊
所以落一用大小波 當大怪算
有無人有刷lv40表遊高分卡組分享

少少建議,你再睇下點
冰結界雀唔落
水魔神可以加一
1600鯊魚都可以落
商人度買張力量

冰鳥同陷強壺一樣 卡牌數 同埋 加快齊 水怪+大小波+龍/水神 combo

仲未見過賣力量同魔導獸

咁不如落兩張壺 浪費一次召喚機會而人地賺一次喎
有無人有刷lv40表遊高分卡組分享

https://www.youtube.com/shared?ci=oWntO9faEaw
水魔神落過二....
成日卡,根本冇可能用到祭品召,玩伏擊
所以落一用大小波 當大怪算

多數海deck就一海龍兩魔神 兩海龍一魔神嘅
你覺得卡就算啦
會唔會考慮下祭品人偶?
反正d大獸都係7星..
https://www.youtube.com/watch?v=QZKfcHayynE
好似幾勁 不過巫女同光頭佬我都係得一隻

一定有得同三大deck打
不過我仲差長老未有 魔法圈又未抽到(抽埋新卡包先)

好勁但好難齊料

差兩張手制
出左新卡包喇?
會唔會考慮下祭品人偶?
反正d大獸都係7星..

睇咩deck
海deck就不了
出左新卡包喇?

未出 繼續等

一定有得同三大deck打
不過我仲差長老未有 魔法圈又未抽到(抽埋新卡包先)

好勁但好難齊料

差兩張手制

打左幾千key都唔出手制比我

少少建議,你再睇下點
冰結界雀唔落
水魔神可以加一
1600鯊魚都可以落
商人度買張力量

仲未見過賣力量同魔導獸

咁不如落兩張壺 浪費一次召喚機會而人地賺一次喎

冰鳥起馬擋到一下
壺你場上冇怪就GG
如果再招隻怪擋既,即是送隻水怪比人清,一陣就算抽到大小波/大怪都冇用

第一場30lv就出左

第一場30lv就出左

Ur好易出 我黑魔女 青眼都好多
Sr先難出
走場既死全家
已send信去投訴
走場既死全家
已send信去投訴

新pvp仲垃圾過舊
官方覆左我無左1000石.......
結論係, missing item俾唔返你
點刷key
第一次用魔導deck 直接冇左4xx條

咁PK?
走場既死全家
已send信去投訴

屌 輸咪輸
係要晒我5分鐘時間
都唔計佢抽牌都成分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞