[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

想問下如果我之前冇綁定帳號有冇方法入得返game ?係咪重裝就會冇左個帳號?

求救

幫你推比老手解答

想問下如果我之前冇綁定帳號有冇方法入得返game ?係咪重裝就會冇左個帳號?

求救

幫你推比老手解答

梗係冇左啦...
不過連登同高登都係我答 好似唔信我
每日任5千蚊 但比個垃圾卡組我 技術100分 神抽100分都冇可能贏到
我敢講你叫哂法老王 十代呢堆主角黎都贏唔到

邊度有每日任做
已加pvp d人真係好無品

所以我下一季開始都唔打pvp了
除非官方reset d獎勵
否則打來無意思
班垃圾斷線狗一輸就走場, 浪費我時間
求加好友互送小智同對戰
623 891 229

否則打來無意思
求加好友互送小智同對戰
623 891 229

獎勵係會reset, 但我除左開game個陣打到上遊戲,之後除左試deck基本上都冇再打, 太浪費時間但獎勵先150石

升到上stage50之後我連打npc清體都冇

否則打來無意思
求加好友互送小智同對戰
623 891 229

獎勵係會reset, 但我除左開game個陣打到上遊戲,之後除左試deck基本上都冇再打, 太浪費時間但獎勵先150石

升到上stage50之後我連打npc清體都冇

咁奇怪?
我上季打到金2
今季只係拎到遊戲王果50石
呢個表遊活動真係好唔公平,又無得打多d, 打完d 獎隨機率低到喊,次次五六七千分,到宜家只係中過一次垃圾sr 卡同埋一粒sr 珠,粒珠仲要係打lv20 跌,個活動仲有兩日就完
你地多唔多用巴兹
一叫出黎除外3隻怪加900攻
其實我覺得唔止auto要加速
應該平時要而家既1.5倍
auto要2至2.5倍
呢個表遊活動真係好唔公平,又無得打多d, 打完d 獎隨機率低到喊,次次五六七千分,到宜家只係中過一次垃圾sr 卡同埋一粒sr 珠,粒珠仲要係打lv20 跌,個活動仲有兩日就完

我琴日計過 應該無人夠我黑
出左5場10lv 5場20lv 0場30lv 1場40lv

否則打來無意思
求加好友互送小智同對戰
623 891 229

依家咁改真係好狗
見親真為屌出黎
輸唔鳩起咪撚打遊戲王啦
闇遊戲放返你個aibo出黎啦
我唔想再見到你呀

我琴日計過 應該無人夠我黑
出左5場10lv 5場20lv 0場30lv 1場40lv

我反而出唔少40lv
但出親都係比積木我

不過頭先打場終於出破壞龍

求救

幫你推比老手解答

梗係冇左啦...
不過連登同高登都係我答 好似唔信我

咁咪要重玩
活動出左咁耐
第一次出40lv 遊
跌張城壁
活動出左咁耐
第一次出40lv 遊
跌張城壁

第一次?
有無咁黑
活動出左咁耐
第一次出40lv 遊
跌張城壁

第一次?
有無咁黑

可能關我個階段事
出個活動好心就剩出30同40LV算啦,10同20出黎把撚咩
要階段幾多先會出多D高級路人
而家14階
而家14階

27?
前面有人問到每日卡組係咩機準出呢副
我想講呢啲係上左遊戲王嘅人嘅卡組
而家14階

27?

繼續升階都升快啲啦,起碼上33先考慮停升階
前面有人問到每日卡組係咩機準出呢副
我想講呢啲係上左遊戲王嘅人嘅卡組

琴日玩遊戲王級ranked duels都仲有人用旋風拆手制
我二十張卡起手頭六張全部魔陷都贏
想問下係咪最多上限9999石? 就黎爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞