[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想問下係咪最多上限9999石? 就黎爆

前面有人問到每日卡組係咩機準出呢副
我想講呢啲係上左遊戲王嘅人嘅卡組

琴日玩遊戲王級ranked duels都仲有人用旋風拆手制
我二十張卡起手頭六張全部魔陷都贏

斷線狗棋行

琴日玩遊戲王級ranked duels都仲有人用旋風拆手制
我二十張卡起手頭六張全部魔陷都贏

斷線狗棋行

痴撚線
d 外掛佬仲賣99萬石

第N場 40lv

師兄用咩deck打?

肯出新卡包未
已經抽到無野想抽

第N場 40lv

師兄用咩deck打?

魔導獸
屌你老母上到遊戲王d仆唔夠打都係斷線

呢副就係副daily

呢副就係副daily
[img]https://na.cx/i/r10i025.jpg[/im]

我而家除左五千蚊/石 其他都懶得打

呢副就係副daily

點樣可以用呢副垃圾上遊戲王? 放儀式怪唔放儀式卡

呢副就係副daily

真係唔知點玩

呢副就係副daily

你唔係信呀好明顯鳩砌

呢副就係副daily
[img]https://na.cx/i/r10i025.jpg[img]

你唔係信呀好明顯鳩砌

唔一定係呢副上遊戲王
而係上左遊戲王之後個人有呢副deck

不過拎住副咁樣嘅人 你會信佢上遊戲王?
想請問下你地魔法阱同怪既比例係點
有時仲要起手得5星以上既怪
好卡手牌
好卡手牌

Around 3:2
五星以上我會當魔陷
好卡手牌

Around 3:2
五星以上我會當魔陷

咁高比例
Thx
唔經唔覺 rank又reset左 唔想打

比d 挑戰自己囉,換一套新deck 打上遊戲王
我今次就試下用寄生蟲打上去

趁早爬 越遲越多on9

比d 挑戰自己囉,換一套新deck 打上遊戲王
我今次就試下用寄生蟲打上去

今季我用杏子科學怪人先
係銀區科學怪人都未出場就贏左
屌佢老母,低皆對戰已經咁多on9

在打上去咪仲多on9 點玩
玩左2日 玩到任務階段25

佢話要打海馬四次 闇遊戲四次

要去邊到搵闇遊戲打?

Gate 你用緊暗遊唔會搵到暗遊打 要換人

唔打啦
咁多斷線狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞