[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29618&snA=1908
點睇入面個堆卡 我就唔信佢出嘅

高登一早有解左呢堆卡出黎啦
講左就算有呢d卡既data 都可能係春季先出jer

巴打你幾時過黎嫁

我兩邊都留言

走1水神 4星蟲?

我就主力守到出到海龍或大小波,之後爆場。希望各位指點下

抽唔到海龍你就收皮了,唔好諗你神draw個下,諗下當你抽唔到個陣點保命or反擊,至少都整張原力or鐵壁頂頂佢

原力係呢張?鐵壁係邊張?我應該抽邊幾張卡出黎?
屌 放棄啦 身邊啲frd刷一兩日就出破壞龍 公平咩
屌 放棄啦 身邊啲frd刷一兩日就出破壞龍 公平咩

我試過一場6張r卡添啦
我試過3海龍2大細波2海 都成日炸唔到場

個人概念係唔會大怪多過召喚手段(雙祭魚唔計)

海就好少一場真係用多過2次,我寧願炸唔到都唔會俾佢卡手

放兩張海係比佢易抽到炸第2次 點知佢鍾意成日2張一開始痴埋出 未洗牌呀
刷左6 7次商人都唔見張原力
k 社我dllm

走1水神 4星蟲?

我就主力守到出到海龍或大小波,之後爆場。希望各位指點下

抽唔到海龍你就收皮了,唔好諗你神draw個下,諗下當你抽唔到個陣點保命or反擊,至少都整張原力or鐵壁頂頂佢

原力係呢張?鐵壁係邊張?我應該抽邊幾張卡出黎?

原力係呢張,我會落2

唔好意思銀幕鏡壁先岩, 以前成日叫錯銀幕鐵壁

另外仲有手制都係好好既選擇,我個人喜好用手制多過鏡壁

水deck最緊要諗下點靠細怪都打得死人or俾到壓力人,唔係的話就只係靠運轉贏,而唔係靠咭組能力贏(我覺得)

我比遊戲用魔導獸刷呀

放兩張海係比佢易抽到炸第2次 點知佢鍾意成日2張一開始痴埋出 未洗牌呀

我玩雷龍deck成日3條上手

但唔好太貪心,始終記住玩20張牌,你有幾神draw同樣可以有幾fuck draw, 當你就算冇左張場地你保底都有2600攻,靠下其他咭做反擊會順手好多好多

我比遊戲用魔導獸刷呀

我比遊戲用魔導獸刷呀

佢老味次次一開場就放隻魔導獸出黎,仲要係咁上coin, 我見到好撚無助,點解你地好似刷得咁定

但唔好太貪心,始終記住玩20張牌,你有幾神draw同樣可以有幾fuck draw, 當你就算冇左張場地你保底都有2600攻,靠下其他咭做反擊會順手好多好多

張海會比人旋走架嘛

張海會比人旋走架嘛

我落卡片商人洗手牌

張海會比人旋走架嘛[/quote]

所以我上面講左唔好諗最順手個下,諗下困境個陣可以點靠其他咭反擊,好似針魚一開波俾人話冇用,但當你落夠3張加上大小波就已經多個combo出黎,抽唔到海龍都唔會卡係手,如果再唔夠打我咪用原力搞掂對面囉,再唔係你隻野咁勁我咪用手制借黎玩下囉

求指教 有邊啲可以攞走
張張用落都好似有用

走1水神 4星蟲?

你唔係岩岩好20張咭點解要落強欲?

屌 係喎
砌deck成日諗住要抽牌
有咩卡防大小波?
得王者
有咩卡防大小波?
得王者

Magic jammer
新手一問
點樣設定技能?
新手一問
點樣設定技能?

.....page 1
邊度有得睇邊d卡係邊拎?
想睇下黑魔導魔法卡點黎

有冇巴打可以解釋下招技點用

簡單黎講
你出完呢隻
要手牌有紅眼黑龍
就用完用佢個效果
特殊召喚隻紅眼黑龍出黎
如果你手牌冇黑龍呢張就冇用

姐係要抽到紅眼黑龍起手
你先好出呢張
Combo特召條黑龍出黎
有咩卡防大小波?
得王者

暫時冇咩計...
魔法解除又ur黎
一係放多d sr旋風
佢一放大波細波就即解海

簡單黎講
你出完呢隻
要手牌有紅眼黑龍
就用完用佢個效果
特殊召喚隻紅眼黑龍出黎
如果你手牌冇黑龍呢張就冇用

姐係要抽到紅眼黑龍起手
你先好出呢張
Combo特召條黑龍出黎

點特殊召
點解我試左幾次都唔得?
普通召左呢隻,然後再用技能?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞