[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

駛唔駛消佢張卡通世界先?

最好未放狗之前/佢冇其他set card 嗰陣消, 唔係可能炸死你隻狗

好的, thanks

一隻狗夠唔夠?
商人賣狗密唔密?我而家一隻都冇
驚趕唔切

最好未放狗之前/佢冇其他set card 嗰陣消, 唔係可能炸死你隻狗

好的, thanks

一隻狗夠唔夠?
驚趕唔切

未換到唔緊要
D星星可以儲埋
等你換到先入GATE 刷
我係海馬獎勵唔見有龍之召喚者喎
活動就快完,我報告吓自己表遊出現率
lv10:30%
lv20:40%
lv30:20%
lv40:10%
感覺大約係咁,有時一日都未必出一次lv40,而珍貴卡暫時得2張SR

卡通世界活動重出,建議新手呢幾日盡快換定魔導獸及1-2張原力

邊有咁多UR/SR珠呀

佢真係極易出技
等我拎返招命運抽牌先

我遊戲招命運抽牌同城之內招最後賭博就係佢比。拿定銀包刷星星都得啦

屌佢老母開ser 玩到依家巨大決戰同光抽都未有

光抽我都無,下星期刷啦
有冇魔導獸deck睇睇?

Page1

巴打,我睇唔清楚佢魔法卡放咩
有冇魔導獸deck睇睇?

Page1

巴打,我睇唔清楚佢魔法卡放咩

大既都係咁上下
https://duellinks.gamewith.jp/article/show/45699
活動就快完,我報告吓自己表遊出現率
lv10:30%
lv20:40%
lv30:20%
lv40:10%
感覺大約係咁,有時一日都未必出一次lv40,而珍貴卡暫時得2張SR

卡通世界活動重出,建議新手呢幾日盡快換定魔導獸及1-2張原力

邊有咁多UR/SR珠呀

總有方法
857384954 求加
玩寄生蟲deck 爬分真係玩死自己
無數人見下一round 死就跳場
新手一問,請問各位師兄如何轉移account去新手機?已開konami ID, 都唔知跟住點搞,好頭痛
UR石除左分解UR卡之外,重有冇方法拎到?

好的, thanks

一隻狗夠唔夠?
驚趕唔切

自己刷左成個活動覺得兩隻穏啲,因為唔比佢打就出到狗會易玩好多,因為佢好多見你少血好多方式整死你, 彈怪扣血, 直接祭隻突擊部隊出黎扑死你(成二千五攻 )等等, 實際操作都係要交下學費先

商人賣狗睇運啦,知你想要通常幾日唔出

打gate, pvp 都會出, 但出ur card分解有多五千蚊,所以出卡是最好的

仲有衝stage 都會,不過好少

黎緊卡通活動 打到一定累積分數都有 UR SR 珠

好的, thanks

一隻狗夠唔夠?
驚趕唔切

自己刷左成個活動覺得兩隻穏啲,因為唔比佢打就出到狗會易玩好多,因為佢好多見你少血好多方式整死你, 彈怪扣血, 直接祭隻突擊部隊出黎扑死你(成二千五攻 )等等, 實際操作都係要交下學費先

呢個真,讀心商人
冇新卡包冇得傾

好的, thanks

一隻狗夠唔夠?
驚趕唔切

呢個真,讀心商人

最慘係宜家個商人pool 加大左
你要既卡會越黎越難買
冇新卡包冇得傾

我覺得佢完左pegasus 先出新包
冇新卡包冇得傾

唔係掛
已經97XX 石了
冇新卡包冇得傾

唔係掛
已經97XX 石了

放信箱咪得,擺到成個月
新手想問下咩係乙狗
同埋有咩deck 好用?
新手想問下咩係乙狗

老手想問下咩係乙狗
魔使強攻 鳥獸強攻 龍強攻 海龍 融合恐龍 重力斧恐龍 寄生蟲 科學怪人
新手想問下咩係乙狗

老手想問下咩係乙狗
魔使強攻 鳥獸強攻 龍強攻 海龍 融合恐龍 重力斧恐龍 寄生蟲 科學怪人

打多左個乙
Btw 魔導獸係咪一定要trade 返黎?原力都係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞