[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
對唔住大家
我頭先走左場

打電腦掛機15連勝任差幾場就輸要重開game走場

連勝要打lv10傳送門
個女守墓點樣可以6000血以上完場?

入回血卡

暫無入手方法

請問有冇網睇所有卡入手方法

http://www.korekara.url.tw/yogioh/deck/deck.html

頂原來要禁多次落張卡度
今朝睇以為剩係得卡d說明

d卡都打齊曬
聽日活動唔知40lv會唔會出新卡呢
定係剩係打分送

已知有卡通藍眼,不過唔知係刷定獎勵;
上次差張人魚齊三

請問隻天使邊度打返黎??

請問隻天使邊度打返黎??

果隻係魔法使族,柏加索斯升級獎勵。
今日更新?

唔該~~ 仲以為終於有隻天使玩下, 點知記錯
升lv會齊3?

d卡都打齊曬
聽日活動唔知40lv會唔會出新卡呢
定係剩係打分送

已知有卡通藍眼,不過唔知係刷定獎勵;
上次差張人魚齊三

我覺得可能會有黑魔女既
不過孖妹同突擊部隊應該唔出
攻擊力差距太大

唔該~~ 仲以為終於有隻天使玩下, 點知記錯
升lv會齊3?

係啊 升lv派3
1600攻魔法師黎

意外沖到尾燈

意外沖到尾燈

食屎

肯出墓守女巫比我未

意外沖到尾燈

食屎

我個名:

食屎

我個名:

我有啦
我收返句食屎lu
商人出左原力但係無ur道具,想問下有邊啲ur卡係可以轉?

全部ur卡都轉到ur珠

全部ur卡都轉到ur珠

佢係問有邊啲要keep
三姐妹 傳說漁人都可以賣一張

全部ur卡都轉到ur珠

佢係問有邊啲要keep

但係我手頭上得一張三姐妹 無漁人, 紅眼黑龍,藍眼白龍,黑魔導果啲賣唔賣得?

全部ur卡都轉到ur珠

佢係問有邊啲要keep

但係我手頭上得一張三姐妹 無漁人, 紅眼黑龍,藍眼白龍,黑魔導果啲賣唔賣得?

No
Stage48mission will need it ar

佢係問有邊啲要keep

No
Stage48mission will need it ar

Thx巴打,咁唯有等佢下次出原力先再買

有無邊張係ur/sr賣得架?
岩岩到30stage 換左一隻魔道獸 應該刷咩gate 先?
我睇獎勵 想要遙控 同金屬甲 但係魔道又刷唔到海馬同城之內 仲有冇其他gate 值得刷
唉, 活動就完都未打到條龍出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞