[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
聯合攻擊點樣用 ???
係咪用係藍眼龍deck 好用?
係咪擺唔到落魔導獸deck到?

選擇自己場上一隻表側表示怪獸發動。在此回合的戰鬥階段,受到選擇的怪獸,攻擊力上昇自己其他場上表側攻擊表示怪獸的攻擊力總合數值。此怪獸無法給對手玩家戰鬥傷害。以及其他表側攻擊表示的怪獸,在此回合不得攻擊。
藍眼已經夠大力,應該唔需要用到,用原力/王破仲好
魔導獸用唔著
抽晒海龍包

依家有三千幾石,抽第一包定留新包好呢

唔打算抽第三包,唔玩降臨

鍾意咪等唔知幾時會出嘅新包
唔等得咪抽第一包,反正d魔陷對新手有用,而且就快下架
聯合攻擊點樣用 ???
係咪用係藍眼龍deck 好用?
係咪擺唔到落魔導獸deck到?

抽晒海龍包

依家有三千幾石,抽第一包定留新包好呢

唔打算抽第三包,唔玩降臨

聽日應該好大機會出掛

唔期待就唔會
請教下
審神者可以用一隻守墓/三隻怪召喚
咁又可唔可嫁用三隻守墓來召喚?

王者看破適合咩卡組?
點counter水魔神?
點counter水魔神?

突擊指令/道連
有冇巴打玩海deck可以同我挑2場
等等同人挑機
有冇巴打玩海deck可以同我挑2場
等等同人挑機

me
[quote]有冇巴打玩海deck可以同我挑2場
等等同人挑機

me

added
等等同人挑機

me

added

我太廢啦sorry
重新整副deck thanks
等等同人挑機

me

added

nice game play next time
等等同人挑機

me

added

我太廢啦sorry

上到遊戲王廢極有限啦

added

我太廢啦sorry

上到遊戲王廢極有限啦

我犯左好多錯
巴打好勁 我平時打海deck 唔會輸得咁肉酸
請教下

請教下

咁好勁wo, 三隻四星就加1200攻

added

我太廢啦sorry

上到遊戲王廢極有限啦

我犯左好多錯

我都無玩海deck一段時間了

上到遊戲王廢極有限啦

我犯左好多錯

我次次打海deck都隨緣
多數贏 但今次居然輸到咁肉酸
Btw 突撃指令點拎?

上到遊戲王廢極有限啦

我犯左好多錯

Btw 突撃指令點拎?

抽box 1
我神抽姐
請教下

係,3隻係場佢會問你用唔用3隻召先,然後遂個效果問你用唔用

Btw 突撃指令點拎?

抽box 1
我神抽姐

想問海deck 點砌好 成日唔識砌卡

Btw 突撃指令點拎?

抽box 1
我神抽姐

我仲想問水魔神通常會點召喚?(兩隻祭品定魔法卡?)
因為我冇counter佢嘅卡
想問下最快刷漁太既方法係咩?
玩左兩日先刷得廿幾次算級召喚
請教下

係,3隻係場佢會問你用唔用3隻召先,然後遂個效果問你用唔用

如果三個四星, 即係最多加3600攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞