[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
[img]https://na.cx/i/G4Gg587.jpg[ img]
上面兩張ur抽晒,但未抽到黃泉,re唔reset好?

我覺得可以RE

見你下面仲有咁多卡,俾我會re

新手黎講我算幾好彩,抽左1000石就中左兩張ur

墓守從者聯合攻擊

戰鬥傷害為零唔係發唔到效咩?

入面有youtube link
https://duellinks.gamewith.jp/article/show/49917

想攞呢張比電腦auto 打,咁就唔駛比高攻怪屌打,暫時未試到有無好似原力on9野
連續三場見斷線狗

見你下面仲有咁多卡,俾我會re

新手黎講我算幾好彩,抽左1000石就中左兩張ur

真係幾好彩
呢box抽咗我接近四千石

原來白金得3 層

原來白金得3 層

冇傳說?

原來白金得3 層

冇傳說?

只開到白金三階,傳說未開放。
痴線,打金都有人用墓守deck 點玩呀
想砌墓守deck, 但伊西絲同夏迪點可以屈分
魔導獸又唔work
想砌墓守deck, 但伊西絲同夏迪點可以屈分
魔導獸又唔work

陷阱佬可以用魔導獸;
大姐姐可以用風魔神/覺醒戰士/聯合從者刷
詳情自己去gamewith睇。

btw 果位係利希德,夏迪未出

琴日銀1升銀2遇到個玩白龍儀式,佢先手一開波音速鳥召白龍,再喺墓地拉返隻聖騎整多條白龍
我手牌有大小波海龍,心諗你今次仲唔仆街
點知佢仲有王者看破......第一次見咁誇張嘅起手,打碌撚

有無野要汁?

我都係玩墓依家金1
琴日好輕鬆上左金
之後連續幾場斷線狗
玩撚到燥
決定等佢搞掂斷線狗問題先再打
聯合攻擊點樣用 ???
係咪用係藍眼龍deck 好用?
係咪擺唔到落魔導獸deck到?
3個卡包幾時完
邊到有得睇?
連40lv yugi都見唔到,點打
3個卡包幾時完
邊到有得睇?

box1、2去到2月15日中午
遊戲入面有通告
3個卡包幾時完
邊到有得睇?

2/15
舊公告有
買多隻魔導獸定買卡片交易商好

每日見得一次,you are not alone
抽晒海龍包

依家有三千幾石,抽第一包定留新包好呢

唔打算抽第三包,唔玩降臨

你會唔會係唔夠rank

每日見得一次,you are not alone

算啦 就算見到都唔會畀我打到破壞龍
抽晒海龍包

依家有三千幾石,抽第一包定留新包好呢

唔打算抽第三包,唔玩降臨

聽日應該好大機會出掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞