[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

求加幻友, 互相送小智

難得出lv 40
難打 7000分

竟然全箱, 一張卡都唔出
話說打pvp 打唔贏就彈game 係唔係唔計輸數

贏唔贏我唔知 但輸應該唔計 如果唔係啲人都唔洗咁做
但畀人斷果個 你quit就計輸設計呢個機制果個真係天才
674 091 060 招fd子
派帽/同我挑都得

利申 27階新手
卡牌商人又冇魔導獸
話說打pvp 打唔贏就彈game 係唔係唔計輸數

我頭先比人斷,我quit 左佢我計贏

聽講唔更新做1.2就有得quit
斷線狗好on9 仲要係黃金5

唔做斷線狗佢邊上到金5?

再唔改真係大

我都上到金5超多斷線狗,我都唔明輸就輸囉,使唔使咁

我頭先比人斷,我quit 左佢我計贏

聽講唔更新做1.2就有得quit

我仲係1.1
岩岩開game
抽哂d石佢? 抽咩包
岩岩開game
抽哂d石佢? 抽咩包

1/2
你地30階段重會唔會推進度
228-525-709
求加好友
你地30階段重會唔會推進度

Why not
升上去有錢有石 除左唔夠打之外點解唔升
而且45個難度仲易過傳說決鬥者40
waiting for response

Life cost 0真係好9
我見孔雀舞既亞馬遜deck好似好勁,有無得組到佢咁?張場地卡係邊拎,同埋可唔可在成日出到?
我見孔雀舞既亞馬遜deck好似好勁,有無得組到佢咁?張場地卡係邊拎,同埋可唔可在成日出到?

冇場地卡

Life cost 0真係好9

上網有人咁刷伊西斯都過6000分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞