[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
打40lv遊戲有咩卡破到佢

魔女抹殺
打40lv遊戲有咩卡破到佢

魔女狩獵

輸唔起就唔好打排名啦,上到金1都係咁on9

就算update左,有d死都要攬住你死真係on撚鳩

Update左d咩?

Update左d咩?

洗牌快左

Update左d咩?

隻game未update前,人地走左場你有得揀中斷當返你贏,而佢亦唔當輸

但update左之後,就算人地斷線當輸都唔計你贏,你冇得退出要靠斷線走點都會計輸

而on9既係有d人未update好似仲用緊前者既方法,而我相信就算update左走場計輸都好,好多pk寧願同你一齊輸都唔俾你贏
好彩我更新前一日去到遊戲王
唔係都唔知要打幾耐先得
斷線狗死全家

我有呢堆卡 夠唔夠玩水龍 deck

我本身有個 acc 不過個 acc 得一張大波小波 , 又無同路人 , 不過有水魔神 , sr 海鱔同 sr 曼波魚 , 唔知邊個好 d

張野勁唔勁?要換?

我本身有個 acc 不過個 acc 得一張大波小波 , 又無同路人 , 不過有水魔神 , sr 海鱔同 sr 曼波魚 , 唔知邊個好 d

補充返
另一個 acc 因為開頭唔識玩 , 有抽另外 2 個 set 既牌

玩左幾日,啱啱上到金2
求指教

如果你係新手玩左冇耐,咁我覺得你既然中哂d ur, 咁緊係玩呢個啦,石就多多都有,但你起碼唔洗為個2張ur追先啦

你要玩就應該夠玩住先既,最多咪落住d高攻怪or 冰結界頂下先囉,你刷漁太都要時間

張野勁唔勁?要換?

唔算叫實用,同埋升黑鬼都會送
睇完王者看破但唔多明點好用
求指教
求指教

當你有隻青眼白龍在場
你有王者看破 咪唔怕比魔/陷 整走你隻白龍囉
求指教

當你有隻青眼白龍在場

首先...
求指教

當你有隻青眼白龍在場

首先...

其實真係唔難 反正可以直接係deck拉黑魔導 青眼白龍上場
利申:今日終於打到一張 開心使用中
仲有3日唔夠就完活動
但仲未出破壞龍
仲有3日唔夠就完活動
但仲未出破壞龍

揮手
仲有3日唔夠就完活動
但仲未出破壞龍

ME too 我今日九點到依家都未出過30/40LV
仲有3日唔夠就完活動
但仲未出破壞龍

X2
一日都唔知有無3場 40LV
活動完左 出問卷一定比負評
仲有3日唔夠就完活動
但仲未出破壞龍

X2
一日都唔知有無3場 40LV
活動完左 出問卷一定比負評

屌我得一隻玩具魔法師
屌打rank場場起手7星魔法卡玩撚呀,擺幾張埋伏卡就俾人2回合打撚死
想問魔導獸係咪唔會受魔法卡影響?陷阱卡先會?
例如 有張右手換盾左手換劍嘅魔法卡 係影響全部怪 點解就無影響魔導獸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞