[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

唔會,用光抽技好穩定

光抽技係普通npc隨機趺定人物lv解鎖?
Google左一次搵唔到唔該米巴

要刷
有指npc都跌到
不過打傳說決鬥者一定會易啲
遊戲升lv後有招抽魔導士 用住先都得
不過冇光抽咁穩定

點解無咁穩定嘅?

光抽技係普通npc隨機趺定人物lv解鎖?
Google左一次搵唔到唔該米巴

要刷
有指npc都跌到
不過打傳說決鬥者一定會易啲
遊戲升lv後有招抽魔導士 用住先都得
不過冇光抽咁穩定

點解無咁穩定嘅?

抽魔導要千八 光抽剩係千五
Npc啲怪多數千五千六攻
我想問有冇巴打用過呢副魔導獸刷分
穩唔穩定?
https://www.youtube.com/shared?ci=xyTXTQtBl78

穩, 我上面7000分就係用魔導
穩唔穩定?
https://www.youtube.com/shared?ci=xyTXTQtBl78

好,下次試下!
屌得返三日
穩唔穩定?

好,下次試下!
屌得返三日

希望個個都拎到啦

求加好友
伊西斯條臭西
下次新卡包係咩? e hero?

No one know
點樣轉對戰既圖示?
伊西斯條臭西

呢張無撚用既SR同炸彈我各有四張 其他就打極都唔出
伊西斯條臭西

炸彈2 其他全4
阿叔0
伊西斯條臭西

炸彈2 其他全4
阿叔0

正臭西
如果海龍deck打海龍deck,到最後係咪睇邊個好運
卡片商人一直都唔賣魔導獸,想刷都冇得刷

宜家d 卡越出越多,ur 永遠得一張 sr 三張,咁多張可以有排撞,好心唔加數量都起碼有d 買晒三張就唔好再出現啦

宜家d 卡越出越多,ur 永遠得一張 sr 三張,咁多張可以有排撞,好心唔加數量都起碼有d 買晒三張就唔好再出現啦

新手慢慢黎啦 總有一日你連TRADER都唔會想入

石又用哂,想抽box 1都冇得抽

石又用哂,想抽box 1都冇得抽

有9千幾石 想抽新BOX都冇得抽
我發覺AUTO唔識得用伊塔庫亞的暴風
永遠都唔會開呢張陷阱
新手 求互加好友刷小智

452-633-459
難得玩左2 3日就有魔導
快d上30打40刷卡
一張3 4星1700攻卡都冇
難得玩左2 3日就有魔導
快d上30打40刷卡
一張3 4星1700攻卡都冇

抽box la
求加好友
大盾換唔換好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞