[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

我想問係咩事
打緊pvp
[img]https://na.cx/i/m133a57.jpg[img]
我想問係咩事
打緊pvp

新垃圾pvp系統
天邪鬼deck都好撚勁
不過好彩成本過高 冇咩人有
巴打們 係咪打LV40 易D出角色技能..想要抽光屬/4星/魔法使黎俾魔道獸....定係唔洗打傳說打其他NPC都會出??

抽魔使得遊戲有
有個講法話通用技路人都出到,不過機率太低
打40la

我賣左隻青眼白龍家陣解唔到遊戲LOL
要刷返張青眼先解到
巴打們 係咪打LV40 易D出角色技能..想要抽光屬/4星/魔法使黎俾魔道獸....定係唔洗打傳說打其他NPC都會出??

抽魔使得遊戲有
打40la

要刷返張青眼先解到

你大獲了

抽魔使得遊戲有
打40la

要刷返張青眼先解到

你大獲了

我都FEEL到
岩岩以為唔玩青眼白龍 就可以賣得用黎買左張原力
家陣仆直

要刷返張青眼先解到

你大獲了

我都FEEL到
家陣仆直

呢組夠唔夠打40海馬
唔想晒key

要刷返張青眼先解到

你大獲了

我都FEEL到
家陣仆直

我之前都奶過,賣左隻傳說漁人
好彩升漁太有送一張
差d 卡關
呢張要唔要換?

要刷返張青眼先解到

你大獲了

我都FEEL到
家陣仆直

呢組夠唔夠打40海馬
唔想晒key

用第一頁段片副deck打啦

要刷返張青眼先解到

你大獲了

我都FEEL到
家陣仆直

呢組夠唔夠打40海馬
唔想晒key

海馬隻隻1900攻仲有手制,好難打

你一係第一版咁打,一係淨用水魔神磨爆佢

要刷返張青眼先解到

你大獲了

我都FEEL到
家陣仆直

呢組夠唔夠打40海馬
唔想晒key

WIN一場輸左1場 俾佢換走左張水魔神收左皮

要刷返張青眼先解到

你大獲了

我都FEEL到
家陣仆直

呢組夠唔夠打40海馬
唔想晒key

第一版個方法家陣我無遊戲 第1-2ROUND抽唔到隻狗就收皮

有無人記得?

要刷返張青眼先解到

你大獲了

我都FEEL到
家陣仆直

呢組夠唔夠打40海馬
唔想晒key

係好麻煩,你最好落3水魔神唔要海龍磨,仲要留2隻係場,海馬用水deck太不利,d細怪太高攻頂唔到,所以有就用第一版玩法
呢張要唔要換?

必換

有無人記得?

呢隻勁好玩,細個次次玩到game boy新電用哂先熄

有無人記得?

遊戲好勁, 打全版地圖

有無人記得?

遊戲好勁, 打全版地圖

個陣細個街邊買老翻玩中文版,save幾日壞一次,我記得次次打到木馬就冇電收皮要重玩

有無人記得?

遊戲好勁, 打全版地圖

呢隻好正 ,我仲記得有個膠囊可以升攻擊方式Lv 升左隻黑魔導打5到怪 搞到從玩
點樣先開到卡片交易商 ?
上到遊戲王係咪有石送?
點樣先開到卡片交易商 ?

去到stage 7
留名
上到遊戲王係咪有石送?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞