[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

簡單黎講
你出完呢隻
要手牌有紅眼黑龍
就用完用佢個效果
特殊召喚隻紅眼黑龍出黎
如果你手牌冇黑龍呢張就冇用

姐係要抽到紅眼黑龍起手
你先好出呢張
Combo特召條黑龍出黎

點特殊召
點解我試左幾次都唔得?
普通召左呢隻,然後再用技能?

係咪手牌冇黑龍
發動方法係噤隻黑龍bb
應該有得噤發動怪物效果
利申未用過呢個combo 但我估應該係噤黑龍bb發動

簡單黎講
你出完呢隻
要手牌有紅眼黑龍
就用完用佢個效果
特殊召喚隻紅眼黑龍出黎
如果你手牌冇黑龍呢張就冇用

姐係要抽到紅眼黑龍起手
你先好出呢張
Combo特召條黑龍出黎

點特殊召
點解我試左幾次都唔得?
普通召左呢隻,然後再用技能?

係咪手牌冇黑龍
發動方法係噤隻黑龍bb
應該有得噤發動怪物效果
利申未用過呢個combo 但我估應該係噤黑龍bb發動

得左了
原來要召完佢再禁bb發動
我警告你 我可不是等閒之輩
打rank 跌左UR珠
屌 放棄啦 身邊啲frd刷一兩日就出破壞龍 公平咩

我試過一場6張r卡添啦

我試過一場7箱

我比遊戲用魔導獸刷呀

佢老味次次一開場就放隻魔導獸出黎,仲要係咁上coin, 我見到好撚無助,點解你地好似刷得咁定

落三張令佢spellcaster變裏側表示其實好穩,仲有鏡,舞張風暴同上面幅圖都有既粟子球,佢啲野咁低防實比你屌打
屌d流浪者好撚難打
起始有3隻怪
隻隻1600以上
屌d流浪者好撚難打
起始有3隻怪
隻隻1600以上

打佢唔會care 輸贏
差250經啫
求加好友 對打下一齊玩
想換魔導獸,但差兩粒sr 珠
又唔捨得手上d sr 卡
請問點樣可以最快刷到sr 珠?
我依家仲起stage 18
又有問卷 麻煩大家填
建議大家寫日文or英文 中文驚佢睇唔明

暫時寫左
Disconnect in PvP duels should be immediately regarded as loss to avoid hostile AFK

Please remove lengendary duellist of low level (20 or below) in mission stage 30 or above
見就黎9999石
去抽box3睇下有冇第2張觀陰同鏡big
點知抽左50pack得1張ur 1700攻果隻

我唔想玩鳥

求加好友 廢deck

求加好友
見就黎9999石

我唔想玩鳥

我係第180包中鏡壁
呢隻game 有無分港版日版?
見就黎9999石

我唔想玩鳥

我係第180包中鏡壁

我第一張都係 而家第二張都差唔多
點解我升級召喚左152次。漁太都唔出現嘅
見就黎9999石

我唔想玩鳥

我係第180包中鏡壁

我第一張都係 而家第二張都差唔多

box1第200包中雀
box2第70包中海龍
box3頭100包得張流星龍同3張SR,180鏡壁,剩廿包仲有美神果堆UR/SR
3盒都抽到底,所以我依家唔敢抽新盒
呢隻game 有無分港版日版?

有 但同ser,語言介面可以轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞