[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔經唔覺 rank又reset左 唔想打

唔打啦
咁多斷線狗

好彩未上v1.2 有得quit
屌佢老母,低皆對戰已經咁多on9

在打上去咪仲多on9 點玩

打到上青銅1都未見過斷線狗

銅就緊係冇啦
金大把
想問下呢重置左之後 升競技場等級 仲會唔會有石送

銅就緊係冇啦
金大把

我就無
但有爸打話有

咩垃圾技黎

點樣可以用呢副垃圾上遊戲王? 放儀式怪唔放儀式卡

你唔係信呀好明顯鳩砌

唔一定係呢副上遊戲王
而係上左遊戲王之後個人有呢副deck

不過拎住副咁樣嘅人 你會信佢上遊戲王?

應該係知道會俾人擺出黎 所以鳩砌fake人?

咩垃圾技黎

夠海馬招垃圾,好過出珠仔啦

咩垃圾技黎

禁卡
好似無條件破壞魔陷區

咩垃圾技黎

已經有六隻係墓仲有得打?
比條毛我,除外晒,點發動條毛

我就無
但有爸打話有

一定有
魔導deck係咪唔係個個對手都用得
試過打遊戲 最尾果下俾粟子球ko
海馬 中途會拎隻怪直接同你攬炒除出遊戲外
城之內 攻守轉換

其他有互換控制權,時間魔術師等等等等
成功率好低
定係唔同對手應該要擺唔同既魔導deck

一向都唔係個個得 得遊戲杏子舞羽蛾龍崎漁太利希德穩

咩垃圾技黎

發動冇代價架喎 點發動唔到
神鷹deck好難有六張神鷹卡,所以係冇乜用嘅技
不過張卡係超op
9999石上限咁on居
6千中

咩垃圾技黎

不過張卡係超op

要有3張6星同3張4星
咁就20張卡冇左六隻怪
每日任5千蚊 但比個垃圾卡組我 技術100分 神抽100分都冇可能贏到
我敢講你叫哂法老王 十代呢堆主角黎都贏唔到

唔使再屌日任啦,佢一日轉幾副實有一副啱你心水
好似先前出special duel 啲卡組都有人屌,其實都係想比新手睇下點組, 唔啱等到啱先打
25/1又出pegasus,今次再加多張卡通青眼白龍
新手有福了

不過張卡係超op

要有3張6星同3張4星
咁就20張卡冇左六隻怪

三姐妹2 張,1 2 3 女郎加埋隻龍,5夠末加呢隻lo

有無人教我可以點打
每日任5千蚊 但比個垃圾卡組我 技術100分 神抽100分都冇可能贏到
我敢講你叫哂法老王 十代呢堆主角黎都贏唔到

唔使再屌日任啦,佢一日轉幾副實有一副啱你心水
好似先前出special duel 啲卡組都有人屌,其實都係想比新手睇下點組, 唔啱等到啱先打

日任為左拎獎勵咋嗎
個次出special duel個副真係屌晒鬼,而且獎勵係石
新手有福了

一陣又隨機
新手有福了

一陣又隨機

照上次玩法一樣 係分數上限升二百萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞