[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

好攰,全部都係杏子科學怪人deck
仲有排爬
屌我係金五白金幾乎場場斷線狗

仲有排爬

而家係金->白金->遊戲王?

仲有排爬

白金上面好似仲有傳說
卡片有多隻狗換
但我得黑魔導魔法卡
同死亡魔術箱我可以賣

仲有排爬

白金上面好似仲有傳說

愈上應該愈多繼線狗
大家有無試過明明1小時ON一次
但有時會見到D人ADD你
而佢最後ONLINE係5,6小時前咁?
係咁係金一同銀五升升跌跌
新手留名
想問吓玩海龍係咁比徵兵令同自律行動部隊收皮
有冇咩方法
新手留名
有冇咩方法

你咁多怪實比徵兵收皮
新手留名
有冇咩方法

你咁多怪實比徵兵收皮

求指教 有邊啲可以攞走
張張用落都好似有用

白金上面好似仲有傳說

愈上應該愈多繼線狗

真 已驗證
頭先係白金唯一一場輸嘅係對手同我副deck好似
不過係雷神換左破壞龍
兩邊最後鬥到五百血 都係度防守唔敢亂黎
之後俾佢破壞龍收皮 呢個都係我想組嘅組法黎

麻麻地

我覺得融合之門好好用

融合之門除左FOR多隻融合怪用
仲有咩出眾之處?

依家用門跟日本仔組左副火山雷龍auto npc,場場三四箱唔使用腦都好爽,搞到我想追多張
有冇人有輪姦墓守臭g 唔駛太多ur卡既deck
勝率50%以上已夠
新手留名
有冇咩方法

你咁多怪實比徵兵收皮

求指教 有邊啲可以攞走
張張用落都好似有用

貫穿 蛇 第三行左一都可以拎走啦
海龍係玩鬥快拎佢黎炸場咋嘛
新手留名
有冇咩方法

你咁多怪實比徵兵收皮

求指教 有邊啲可以攞走
張張用落都好似有用

走1水神 4星蟲?
勝率50%以上已夠

要有3隻七武器 好似係
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29618&snA=1908
點睇入面個堆卡 我就唔信佢出嘅
勝率50%以上已夠

要有3隻七武器 好似係

就係得1張 之前賣左 得3隻獅子
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29618&snA=1908

高登一早有解左呢堆卡出黎啦
講左就算有呢d卡既data 都可能係春季先出jer

你咁多怪實比徵兵收皮

求指教 有邊啲可以攞走
張張用落都好似有用

走1水神 4星蟲?

我就主力守到出到海龍或大小波,之後爆場。希望各位指點下
新手留名
有冇咩方法

你咁多怪實比徵兵收皮

求指教 有邊啲可以攞走
張張用落都好似有用

走1水神 4星蟲?

你唔係岩岩好20張咭點解要落強欲?

你咁多怪實比徵兵收皮

求指教 有邊啲可以攞走
張張用落都好似有用

走1水神 4星蟲?

我就主力守到出到海龍或大小波,之後爆場。希望各位指點下

抽唔到海龍你就收皮了,唔好諗你神draw個下,諗下當你抽唔到個陣點保命or反擊,至少都整張原力or鐵壁頂頂佢

高登一早有解左呢堆卡出黎啦
講左就算有呢d卡既data 都可能係春季先出jer

巴打你幾時過黎嫁
我試過3海龍2大細波2海 都成日炸唔到場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞