[I/A] 遊戲王 Duel Links [05] 有活動等於無活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
見就黎9999石
去抽box3睇下有冇第2張觀陰同鏡big
點知抽左50pack得1張ur 1700攻果隻

我唔想玩鳥

我係第180包中鏡壁

我第一張都係 而家第二張都差唔多

box1第200包中雀
box2第70包中海龍
box3頭100包得張流星龍同3張SR,180鏡壁,剩廿包仲有美神果堆UR/SR
3盒都抽到底,所以我依家唔敢抽新盒

我都抽哂落底靠課金先仲有石剩
點解我升級召喚左152次。漁太都唔出現嘅

有人話pvp唔計,試下打多d電腦召喚

我第一張都係 而家第二張都差唔多

box1第200包中雀
box2第70包中海龍
box3頭100包得張流星龍同3張SR,180鏡壁,剩廿包仲有美神果堆UR/SR
3盒都抽到底,所以我依家唔敢抽新盒

我都抽哂落底靠課金先仲有石剩

共勉之
改期維護
又出卡通世界 想點
改期維護
又出卡通世界 想點

正常都係聽日維護完出活動,之前分明係寫錯
重出卡通世界咪可以刷石
改期維護
又出卡通世界 想點

重出卡通世界咪可以刷石

咁少石都要刷 直接送幾百粒算啦 咁快就重覆好咩...代表k社已技窮
岩岩裝game想問下點可以轉啲卡圖做ocg tcg無波波

轉日版
改期維護
又出卡通世界 想點

重出卡通世界咪可以刷石

咁少石都要刷 直接送幾百粒算啦 咁快就重覆好咩...代表k社已技窮

咁先正常,開南北美、歐亞,大把玩家都無參與過第一次活動,重出都好正路;新手可以攞納祭,老手可以攞卡通藍眼,又可以刷石刷技,唔好咩?
改期維護
又出卡通世界 想點

重出卡通世界咪可以刷石

咁先正常,開南北美、歐亞,大把玩家都無參與過第一次活動,重出都好正路;新手可以攞納祭,老手可以攞卡通藍眼,又可以刷石刷技,唔好咩?

冇新意就悶架啦 刷足兩個月得一個ok既活動 重出都冇諗過咁快

唔該晒巴打,我打多次三四舖後就出現了
請問其中一個解鎖條件
要決鬥世界用20次技能

請問有無角色推介可以最快解到20次?
孔雀舞個香水戰術會唔會一次抽牌計一次?
難得見有審神者賣
但我無玩開守墓
買唔買好?

冇新意就悶架啦 刷足兩個月得一個ok既活動 重出都冇諗過咁快

認同,已經就快練滿晒d 角色,出新包抽晒石就棄得
難得見有審神者賣
但我無玩開守墓
買唔買好?

買啦,下次你見到可能已經係過完年之後,開到宜家我都未見過

求好友

終於見到原力 但差2 ur珠 有無話賣邊張好?本身未有原力

唔該晒巴打,我打多次三四舖後就出現了
請問其中一個解鎖條件
要決鬥世界用20次技能

請問有無角色推介可以最快解到20次?
孔雀舞個香水戰術會唔會一次抽牌計一次?

呢個唔清楚,呢d打打下就解到

終於見到原力 但差2 ur珠 有無話賣邊張好?本身未有原力

漁人/紅眼/三姊妹
唉 仲有一日仲未有破壞龍
唉 仲有一日仲未有破壞龍

我想要聯合攻擊多d
岩岩裝game想問下點可以轉啲卡圖做ocg tcg無波波

轉日版

點轉
已經用左日app store 設定都無日文

以前方法係dl日版app,用vpn開game,揀日語,見到下載緊檔案就可以關vpn,之後就見到日文,你試下呢家work唔work。

轉日版

點轉
已經用左日app store 設定都無日文

以前方法係dl日版app,用vpn開game,揀日語,見到下載緊檔案就可以關vpn,之後就見到日文,你試下呢家work唔work。

之前見巴哈有人日版轉中文語言,介面係中文,但大波波還在
難得見有審神者賣
但我無玩開守墓
買唔買好?

我已入手2張,但乜料都唔齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞