懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
會唔會懸紅到100萬然後backup佬起自己底再嘔返條數出黎搵勻
會唔會懸紅到100萬然後backup佬起自己底再嘔返條數出黎搵勻

29.複製·貼上 $500

30.RichChigga $100

31.Aoki $100

32.山本彩 $500

30.RichChigga $100

32.山本彩 $500

33. 劍崎 $200
如果最尾無人報料/起到佢底,筆錢比達哥做少少心意大家覺得有無得諗?
雖然佢性格一定話唔要/心領etc
但點都比左佢,話知佢捐又好洗又好,比佢買正版window都好啦

32.山本彩 $500

33. 劍崎 $200

34. 十月 $200
佢身邊無同學知咩

32.山本彩 $500

33. 劍崎 $200

34. 十月 $200

35.食左飯未 $300[/quote]
P.S.無論如何,各位不要去Backup佬既FB攻擊佢,或者做出咩起底既行為,呢D壓力佢未必承受到。
達哥都話唔好起佢底wo
其實36萬都唔少啦,講緊唔係正式youtuber
只係做backup
其實36萬都唔少啦,講緊唔係正式youtuber
只係做backup

重post返人地d野都可以有錢又有fans

33. 劍崎 $200

34. 十月 $200

35.食左飯未 $300
[/quote]
36.勁到跌渣 $500
如果最尾無人報料/起到佢底,筆錢比達哥做少少心意大家覺得有無得諗?
但點都比左佢,話知佢捐又好洗又好,比佢買正版window都好啦

我覺得攞去捐好啲 咁樣搞到好似接濟佢咁

我就唔信起唔到

34. 十月 $200

36.勁到跌渣 $500[/quote]
37.大塊人參 $500(要拖數)

34. 十月 $200

37.大塊人參 $500(要拖數)[/quote]
38. 段久股神 $100

38. 段久股神 $100[/quote]
39. 烏卡 $200
未紅已經backup? 係咪傻尻左呀,條友13年中達哥上左位先backup 㗎
屌,好心啲人懶有point 之前爬下文啦

我就唔信起唔到

其實好難,就算佢身邊有人爆,都好難證實係堅料定流料

38. 段久股神 $100

39. 烏卡 $200[/quote]
40.肥婆偷肉食$100
我都出HK$100 支持起底
連登有愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞