懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
大家不妨諗一諗
宜家做的每一步有無機會影響達叔之後的法律行動
我希望無

仲有唔可以借今次機會由盜竊者 變返弱者
港豬最中意同情弱者

一定要準備材料每個post 貼佢的惡行
偷達叔片賣廣告3年賺取178萬酬勞的大盜
仲有希望舉報懷疑有人逃稅
大家不妨諗一諗
宜家做的每一步有無機會影響達叔之後的法律行動
我希望無

仲有唔可以借今次機會由盜竊者 變返弱者
港豬最中意同情弱者

一定要準備材料每個post 貼佢的惡行
偷達叔片賣廣告3年賺取178萬酬勞的大盜

極度同意
有冇資料整合
o
希望堅料 等backup狗仆街
仲有希望舉報懷疑有人逃稅

如果線人D料係堅
其實仲有好多野入
e.g. asso's grant loan
唔知佢有冇申請
申請時有冇申報

話說....佢真係你所講既線

放心,同佢傾好先叫佢上黎,100%係佢黎架

唔係懷疑你

點解個線人會咁勇直接自爆係線人
留名睇跟車太貼
留名

唔係懷疑你

同埋點解唔係搵你,再經你上黎爆料

唔係懷疑你

線人第一個問題係問點拎到錢

不過都要留意一下係咪鬼

唔係懷疑你

佢唔上黎又點搵我地講呢

唔係懷疑你

佢唔上黎又點搵我地講呢

咁可以搵返佢幫手post
而且又唔驚俾人尋仇
線人有冇backup關於backup狗的野
如果無
我地到時都無野睇
其實件事係點有無巴打可以同我講下,我揾唔到第一個po唔知發生咩事
其實件事係點有無巴打可以同我講下,我揾唔到第一個po唔知發生咩事

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20170122/19905426?_ga=1.50517036.401514248.1470842302

唔係懷疑你

佢唔上黎又點搵我地講呢

而且又唔驚俾人尋仇

因為我呢個ac都係今日岩岩先開
之前係咁收唔到個認證email

唔係懷疑你

佢唔上黎又點搵我地講呢

而且又唔驚俾人尋仇

佢自己本身擔心有咩事會累到我囉
捐一千

佢唔上黎又點搵我地講呢

而且又唔驚俾人尋仇

佢自己本身擔心有咩事會累到我囉

你同識佢?
聽日我放哂d證據出黎你地再judge係咪鬼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞