懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
你地真係唔好咁誇張得唔得
網上自爆既真正危險最前提係你自己本身有問題, 比人圍屌
而家佢做義士, 就算比人爆出黎, 你估有冇人會插佢?
就算係都係得個條人渣咋麻, D人有咩動機要搞個義士?

都話左係現實既問題
我地知有咩所謂backup狗知呢?
你點保障爆料人安全
你留個email
我sd條link俾你, chatroom黎, 得我同你知, 冇對話record留底

諗唔諗?

請等等,開個fake email 先

HKCC幫你唔到 反而係升U個方面我都仲叫做可以比下意見
唔洗驚 校園台個鏗哥夠開哂名爆人freerider
加上全hku都知佢係邊個啦 依家咪又係乜事都冇

都話左係現實既問題
你點保障爆料人安全

咪就係話只有現實既問題, 網上根本冇所謂
佢都講左佢一爆既話BACKUP狗就知道係佢
你留個email
我sd條link俾你, chatroom黎, 得我同你知, 冇對話record留底

諗唔諗?

isiahad17@gmail.com

呢條煩膠真係

都話左係現實既問題
你點保障爆料人安全

咪就係話只有現實既問題, 網上根本冇所謂
佢都講左佢一爆既話BACKUP狗就知道係佢

保密左安全d先
起碼有個頭盔
真係學生既話都係仆街黎
真係學生既話都係仆街黎

今日先有新聞有個17歲仔扮體育總會呃兩球
真係年青有為
線人揾左麻里子?
真係學生既話都係仆街黎

今日先有新聞有個17歲仔扮體育總會呃兩球
真係年青有為

青出於藍
仲勁過backup佬
你擔心比BACKUP狗尋仇?
證據會有暴露到你身份既野?

老老實實,爆完都幾大風險
好驚比asso D同學杯

比人杯既係backup 狗唔係你
線人揾左麻里子?

應該掉返轉

麻里子email線人

呢條煩膠真係

校園台根本唔會有連登仔留意
毅進星班撚屌係咪覺得自己好好笑?

再post死全家

當推POST 巴打唔好勞氣

毅進星 $100
你留個email

諗唔諗?

已SD

我想DVD WRITER都入埋黎
DVD你SD個EMAIL俾佢, 線人再EMAIL俾條LINK佢
你留個email

諗唔諗?

已SD

DVD你SD個EMAIL俾佢, 線人再EMAIL俾條LINK佢

加油麻里子
你擔心比BACKUP狗尋仇?
證據會有暴露到你身份既野?

老老實實,爆完都幾大風險
好驚比asso D同學杯

比人杯既係backup 狗唔係你

除非佢地係成team人一齊搵黑錢
你留個email

諗唔諗?

已SD

ok, email sent
email k字頭,4字尾
好想知傾緊乜 快d爆料
Bynum 我愛你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞