懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
Pish
聽晚10點

大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

依個backup狗好奸 話唔埋誤導人
如果係真心嘅 連捐錢 同達哥道歉
公開資料 竟然一樣都無

連fb都del埋 係咪好驚阿?
承擔返後果啦

依個係你咎由自取

先前IG果個真係俾佢FAKE左
好睬大家煞得切車
等我搵返晒d啱用既圖先
等我搵返晒d啱用既圖先

大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

公開資料 竟然一樣都無

承擔返後果啦

依個係你咎由自取

好睬大家煞得切車

好狗,特登整假線索fake 人
等我搵返晒d啱用既圖先

之前既舊POST頭1頁應該有唔少
其餘既應該有人BACK UP晒等放上黎
傾成點

聽晚10點
大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

公開資料 竟然一樣都無

承擔返後果啦

依個係你咎由自取

好睬大家煞得切車

好狡猾
傾成點

聽晚10點

傾成點

聽晚10點

你地手頭有冇咩証據真係可確定到係偷片狗本人

希望線人先比料你地CONFIRM一次先POST出黎
大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

公開資料 竟然一樣都無

承擔返後果啦

依個係你咎由自取

好睬大家煞得切車

如果係真
佢會宜家開始del social network 上的野
意味著要搵佢D 資料/相要從佢朋友入手

都係個句 唔該查清楚先 無百份百證據唔好亂來
其實有巴打講得無錯 起底無問題但真係要肯定起個個係backup佬真人 唔係頭時殺錯良民條狗又笑9我地我地仲要俾人屌
大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

公開資料 竟然一樣都無

承擔返後果啦

依個係你咎由自取

好睬大家煞得切車

如果係真

佢DEL FB
應該今次命中率幾高
上次起果個IG佢淨係DEL IG,但冇DEL FB PAGE
小偷的朋友可以放心
今次拉登仔會只中target
所有無關案情人士 拉登仔唔可以亂來
一定要打格/cut 樣 (某小偷除外)
其實有巴打講得無錯 起底無問題但真係要肯定起個個係backup佬真人 唔係頭時殺錯良民條狗又笑9我地我地仲要俾人屌

重點係呢個過錯好大機會傳去達哥度
所以條BACK UP狗先曾經想FAKE我地
各位,我地需要時間分析資料,未必咁快有料流出
幫推
大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

公開資料 竟然一樣都無

承擔返後果啦

依個係你咎由自取

好睬大家煞得切車

如果係真

佢DEL FB
應該今次命中率幾高
上次起果個IG佢淨係DEL IG,但冇DEL FB PAGE

唔可以咁就當係佢本人

要實實在在既証據
其實咁多人夾錢不如直接搵私家偵探查啦
大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

公開資料 竟然一樣都無

承擔返後果啦

依個係你咎由自取

好睬大家煞得切車

如果係真

佢DEL FB
應該今次命中率幾高

假動作 要查清楚
各位,我地需要時間分析資料,未必咁快有料流出

唔可以殺錯良民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞