懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
我當留明既最後得1/3真係會找數
條數都和味啦
想比正皮唔小心禁錯
屌細力d
會唔會懸紅到100萬然後backup佬起自己底再嘔返條數出黎搵勻

笑到仆街
會唔會懸紅到100萬然後backup佬起自己底再嘔返條數出黎搵勻

笑到仆街

認真 500

笑到仆街

還完錢仲有得賺
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

笑到仆街

還完錢仲有得賺

搵多筆
+100
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

俾時間佢諗下想點收數先
係真一定找數,呢條仆街死不悔改理應仆街死
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

俾時間佢諗下想點收數先

不過重點係有冇咩證據, 一陣佢死口唔認話我地殺錯人點算
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

俾時間佢諗下想點收數先

呢樣都好重要
留名跟機
毅進星$100

38. 段久股神 $100

39. 烏卡 $200

40.琴酒 $20

41.馬國明 $1000

42. Ching者自ching $100

43. 幫FD留名 $100[/quote]

44. 田中左 $100 ❨❩
push
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

俾時間佢諗下想點收數先

呢樣都好重要

俾個戶口NUMBER出黎入數咪得
火山灰 港幣500
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

俾時間佢諗下想點收數先

呢樣都好重要

私人野黎架
比個假EMAIL出黎我地CONTACT就OK啦
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

俾時間佢諗下想點收數先

呢樣都好重要

私人野黎架

戶口NUMBER應該唔會爆到個人資料
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

俾時間佢諗下想點收數先

呢樣都好重要

私人野黎架

用email開PayPal,我地過數俾佢應該冇問題
佢又可以過返數去銀行戶口
屌你係咪真係爆架
有冇證據先
有即找數唔係講笑

俾時間佢諗下想點收數先

呢樣都好重要

私人野黎架

最多知姓乜
叫爆料人士放少少sample 過下目好喎
希望啲資料夠起晒佢底啦
叫爆料人士放少少sample 過下目好喎

用10$買佢個sample
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞