懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
聽晚10點有料爆 如無意外既話

係爆就快啦巴打 拖得耐班人就會wfc嫁啦

要時間整理資料

都岩既BTW試下bit少少料出黎引人推post同嚇每分每秒都Mon緊post既偷片佬如何最好爆模零2可既料等條友心掛掛同不安

都幾好喎
整緊
有好多冇跟隊
仲有毅進星我屌你老母
好撚感動 終於有機會見證到back up狗仆街
Back up 狗 人心不足蛇吞象呀 唔好以為話自己係學生就可以推卸責任 成年人啦柒頭 總之善惡到頭終有報 你等仆街啦
閂page冇用架

facebook唔閂係咪想我幫你backup
如果佢係hkcc真係可以搞到佢連U都入唔到
實有人爆料既
幫達哥做backup 仲唔周圍唱自己有幾威咩

無野既 最多嘔返幾廿個去台灣讀啫

升speed啦你

錢我大把
閂page冇用架

facebook唔閂係咪想我幫你backup

Backup左先啦清
留名睇一千$都收唔到
Backup狗會唔會報警?
Backup狗 : 喂 警察叔叔 我偷人片賺咗成球嘢 依加比連登仔起底 好驚呀
留名睇

達哥 可能叫大家唔好起底
但佢得罪嘅利用嘅唔係你一個
而係一直相信佢嘅大家
我一諗起你當你兄弟 佢當你契弟
真係訓唔著
留名睇一千$都收唔到

我一定捐 達仔都攪
快撚手啦
推呀
Backup狗會唔會報警?
Backup狗 : 喂 警察叔叔 我偷人片賺咗成球嘢 依加比連登仔起底 好驚呀

賊喊捉賊 依家自首偷人片都補唔到禍
有料既快d乜春都backup,再分一批批爆出黎啊

推post_Xander #810 $100
林慧韡(達哥) #38604 $100
υηκηοωη #29513 $500
真。禁極刀 #57914 $10000
林佳樹 #4329 $????
Kc超跑大戶 #365 $800
Listch #54712 $100
庸才相煎何太急 #65146 $100
抬得起莖(提唔起莖) #66530 $100
書生造夢 #19978 $100
維他命 #370 $100
癡線佬 #10466 $100
板凳Ingram #34256 $100
蓉+ #3002 $100
死氣 #33507 $100
加藤乙女 #45967 $150
1800mm男神 #59541 $2000
口袋 #4545 $100
麻辣水蜜桃 #40356 $100
醒少少啦 #37595 $100
比翼單飛中 #23322 $100
大豬包包 #48498 $100
kc超跑大戶 #365 $800
鮑魚魔神 #16250 $1000
全部鳩吹 #66351 $1200
間條猛料 #43831 $100
米蘭尼奥尼 #23377 $100
林早洩比狗屌死 #19601 $100
艾加歷查 #2797 $500
派膠大 #12886 $100
刁里魯姆 #78005 $100
HK最大弱點樓市跌 #45148 $100
死氣 #33507 $100
小馬bb #3933 $50
洋蔥小姐 #73509 $100
Lite*三世 #11995 $100
光速屌 #30940 $100
望咩啊仲望 #3779 $300
芸香 #21322 $100
荀仔 #7332 $100
掟佢落山 #61251 $150
墨說 #26001 $50
吉鵝啦 #26522 $20
複製·貼上 #27794 $500
陳奕迅(42歲) #8570 $1
成詩京 #59573 $100
RichChigga #4044 $100
Aoki #28974 $100
山本彩 #165 $500
劍崎_Blade #25057 $200
十月初五 #4921 $200
食左飯未 #7773 $300
勁到跌渣 #25981 $500
大塊人參 #63670 $500(要拖數)
段久股神 #9031 $100
烏卡 #74947 $200
肥婆偷肉食 #32500 $100
我D肌肉簡直完美+ #42453 $100
琴酒 #71000 $20
馬國明 #601 $1000
Ching者自ching #14388 $100
杜奧巴(幫FD留名) #41458 $100
處女膜破壞狂 #13421 $500
收得皮 #74077 $100
田中左木龍 #63328 $100
火山灰 #22277 $500
頹廢青年 #31376 $100
金城武大郎 #31376 $100
尹方丈 #60986 $100
每天都要戒丁 #9479 $100
圓樑刺股 #5990 $100
RichChigga #4044 $500
az-687 #693 $100
倚星細語抱月夜談 #49501 $100
ISCO22 #30510 $500
放工狂徒 #11914 $100
SHERLUCK #7679 $100

15號冇銀碼位巴/絲打叫林佳樹
佢接龍講左句唔關事既野我唔知點處理
留名睇一千$都收唔到

我一定捐 達仔都攪

走數死全家
跟100
留名睇

達哥 可能叫大家唔好起底
但佢得罪嘅利用嘅唔係你一個
而係一直相信佢嘅大家
我一諗起你當你兄弟 佢當你契弟
真係訓唔著

呢張圖真係好符合我心境
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞