懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
連登仔懸紅護達哥
大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

依個backup狗好奸 話唔埋誤導人
如果係真心嘅 連捐錢 同達哥道歉
公開資料 竟然一樣都無

連fb都del埋 係咪好驚阿?
承擔返後果啦

依個係你咎由自取

先前IG果個真係俾佢FAKE左
好睬大家煞得切車

好狗,特登整假線索fake 人

如果係真
佢會宜家開始del social network 上的野
意味著要搵佢D 資料/相要從佢朋友入手

都係個句 唔該查清楚先 無百份百證據唔好亂來

佢DEL FB
應該今次命中率幾高
上次起果個IG佢淨係DEL IG,但冇DEL FB PAGE

先假設係真 即係唔會有料從小偷social network搵到
一定會搞到小偷的朋友
大家要約法三章
佢朋友(線人)提供所有野都唔會搞到線人 (打格等等 只有目標唔打格)
其實有巴打講得無錯 起底無問題但真係要肯定起個個係backup佬真人 唔係頭時殺錯良民條狗又笑9我地我地仲要俾人屌

重點係呢個過錯好大機會傳去達哥度
所以條BACK UP狗先曾經想FAKE我地

所以真係要肯肯肯定係真人先好爆呀 之前IG單野大家都差少少集體中伏
大家起左底之後一定要
冷靜
一定要查清 唔好亂狙擊

依個backup狗好奸 話唔埋誤導人
如果係真心嘅 連捐錢 同達哥道歉
公開資料 竟然一樣都無

連fb都del埋 係咪好驚阿?
承擔返後果啦

依個係你咎由自取

先前IG果個真係俾佢FAKE左
好睬大家煞得切車

好狗,特登整假線索fake 人

如果係真
佢會宜家開始del social network 上的野
意味著要搵佢D 資料/相要從佢朋友入手

都係個句 唔該查清楚先 無百份百證據唔好亂來

佢DEL FB
應該今次命中率幾高
上次起果個IG佢淨係DEL IG,但冇DEL FB PAGE

唔可以咁就當係佢本人

要實實在在既証據

上面有位巴打講得好岩
都有可能係BACKUP狗本人深入虎穴放流料
其實咁多人夾錢不如直接搵私家偵探查啦

條友好撚醒....網上未出過樣同名你點查?

唔係身邊人爆料冇得查架
記得要check清楚先好放出黎,唔好比達哥食起錯人既數

最想知 貪左既實數
有冇諗過比料嘅隨時係BACKUP個陷家產本人?

我諗呢個一定要check
有冇諗過比料嘅隨時係BACKUP個陷家產本人?

我諗呢個一定要check

放心巴打們會
冇百份百唔好大爆
我反而想知點解要等到聽日10點
聽日星期一要番學
backup佬同線人咪有機會見面
到時候backup佬唔知會做d咩威脅線人
到時候線人又會話自保唔想公開
到時候又得舊吉
我亦都唔排除其實個線人係backup佬既人
特登用番學見面被威脅呢個理由
令到大家心灰意冷
fake多連登仔一次

當然啦 我自己陰謀論
冇話唔信線人
咁樣推測都係想保線人安全
留名
聽日星期一要番學
到時候又得舊吉
令到大家心灰意冷
fake多連登仔一次

當然啦 我自己陰謀論
冇話唔信線人

又唔係讀緊中學...
大概知咩事 推
聽日星期一要番學
到時候又得舊吉
令到大家心灰意冷
fake多連登仔一次

當然啦 我自己陰謀論
冇話唔信線人

唔明點解線人會危險?
佢一有危險仲好啦
立即搵差佬拉埋BACKUP佬

成個hkcc咁大 我諗得佢同班同學or朋友先有佢d料 我都唔排除線人自己有d痛腳係backup佬到 到時候可能會影響到線人生活 你睇線人如果同條友冇乜交流應該唔會咁驚

btw戴番頂帽先
我係支持今次起底行動
只不過講下自己諗法
好多假設 巴打們可ignore

話說....佢真係你所講既線
線人你咪同backup講句sorry囉
話我都係貪少少姐 都唔及你啦
袋左錢唔洗理佢架啦 你唔袋佢仲笑鳩你傻仔呀

支持起底呀

話說....佢真係你所講既線

放心,同佢傾好先叫佢上黎,100%係佢黎架
留名跟進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞