懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
聽日我放哂d證據出黎你地再judge係咪鬼啦

點解要等聽日呀?
連登仔咁把炮,乜都冇都可以起到
聽日我放哂d證據出黎你地再judge係咪鬼啦

最好同2位巴打商量先大爆
有無人分析下佢今日del facebook 既原因
係咪本身想留個facebook d fans,第日改名再搞專頁
連登仔咁把炮,乜都冇都可以起到

有人爆料咪得 冇我地食緊西北風
有無人分析下佢今日del facebook 既原因

知道有人起佢底收得幾埋得幾埋
係咪本身想留個facebook d fans,第日改名再搞專頁

fb del左但channel未del
各位巴打
可唔可以等backup佬同達叔拆完先搞下一步行動
我都係達朝子民都好唔妥佢避重就輕又講大話
但係學達叔話齋起底呢啲會影響佢往後一世嘅事佢真係未必承受到。萬一佢真係跳咗落嚟好多人都會變咗網絡欺凌嘅加害者
純粹個人愚見不喜屌細力啲
到左呢刻無人會同情backup 狗
各位巴打
但係學達叔話齋起底呢啲會影響佢往後一世嘅事佢真係未必承受到。萬一佢真係跳咗落嚟好多人都會變咗網絡欺凌嘅加害者

攞住百幾萬又串柒柒話收唔到佢皮
知衰又扮野用學生哥做擋箭牌
呢啲賤格仆街鬼會跳
各位巴打

今時今日 連小學生都知做錯野係有可能比人放上網 經過咁多個前人重學唔精?唔係以為做得出係唔會有人知下話?
咁大個人 連承擔錯誤既覺悟都冇學咩人做壞事
無一路追開
想問吓之前backup狗點fake人
無一路追開

話自己冇利益只為兄弟方便

真係有心啊
各位巴打

呢啲賤格仆街鬼會跳

Sorry講得唔清楚
我想講嘅拆掂係:
1·全部收益都還返俾達叔
2·同達叔傾掂往後合作
雖然機會好低但未至於冇
既然達太祖開到聲就聽下佢講啦
收唔到佢皮佢係講緊23條
無一路追開

話自己冇利益只為兄弟方便

真係有心啊

兄佢老母弟
各位巴打

呢啲賤格仆街鬼會跳

Sorry講得唔清楚
我想講嘅拆掂係:
2·同達叔傾掂往後合作
雖然機會好低但未至於冇

你會唔會同d 咁既人合作,係咪痴左線
各位巴打

呢啲賤格仆街鬼會跳

Sorry講得唔清楚
我想講嘅拆掂係:
2·同達叔傾掂往後合作
雖然機會好低但未至於冇

合你老母作咩 無啦啦合作 你唔去搵誠仔同你老母合作一齊食大茶飯?
各位巴打

呢啲賤格仆街鬼會跳

Sorry講得唔清楚
我想講嘅拆掂係:
2·同達叔傾掂往後合作
雖然機會好低但未至於冇

我都覺得貿貿然爆佢出嚟真係有乜事嘅話最唔安樂嗰個會係達哥 ,應該冷靜啲呀大家,有冇考慮其他方案例如起到底之後先聯絡達哥?
利申:想睇backup狗仆街 但更加唔想達哥唔開心
合作呢個idea真心戇鳩
各位巴打

呢啲賤格仆街鬼會跳

Sorry講得唔清楚
我想講嘅拆掂係:
2·同達叔傾掂往後合作
雖然機會好低但未至於冇

合你老母作咩 無啦啦合作 你唔去搵誠仔同你老母合作一齊食大茶飯?

佢一次又一次咁隱瞞事實
一開始話冇收益,拎假圖誤導人
刻意誤導唔完全了解事既人去製造輿論去攻擊原創者
見到事態嚴重令原創者出聲明先公報話自己有收36萬
唔好講道歉聲明上佢有冇悔意果d,
去到比人質疑佢唔止36萬叫佢令更多証明出黎就潛水,
即係去到死果刻仲想隱瞞事實,呢個人誠信方面根本係好有問題

睇完你同上面個巴打都覺得自己on9
自隊一打
有料就放啦,一味係度鳩UP

呢啲賤格仆街鬼會跳

Sorry講得唔清楚
我想講嘅拆掂係:
2·同達叔傾掂往後合作
雖然機會好低但未至於冇

我都覺得貿貿然爆佢出嚟真係有乜事嘅話最唔安樂嗰個會係達哥 ,應該冷靜啲呀大家,有冇考慮其他方案例如起到底之後先聯絡達哥?
利申:想睇backup狗仆街 但更加唔想達哥唔開心

網絡小偷同現實小偷都係賊
仲要偷過十萬,十分嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞