懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
btw
真係起底成功的話
back up狗現實生活應該會受好大影響
達哥返嚟見到咁應該唔會再用法律去追究(雖然未確定佢本身諗唔諗住咁做)
到時想佢嘔返d錢就唔可以靠法律途徑
要靠我地俾壓力佢

所以我地只係幫達哥減輕負擔

咁又係
搵律師搞呢搞路都要時間

搵律師都要錢,係咪條backip 賤種比埋堂費律師費
btw
真係起底成功的話
達哥返嚟見到咁應該唔會再用法律去追究(雖然未確定佢本身諗唔諗住咁做)
要靠我地俾壓力佢

咁又係
搵律師搞呢搞路都要時間

以佢無恥既程度
冇咩可能
btw
真係起底成功的話
要靠我地俾壓力佢

咁又係
搵律師搞呢搞路都要時間

輸左先要佢俾(好似係)

BTW,有無識法律既巴 / 絲打可以講下
如果呢單野真係告佢,有無勝算啦
淨係係度9up係無意思
真係有料既就爆
有心既巴打自然會過數

就咁睇上面有3份1報過數既都持續關注緊

一直留意緊
做乜屌人貪錢,有錢先爆料啫
依家話明懸紅喎

因為比唔起 想我收平啲

你係咪以為自己好串嘴、好幽默
睇你留言睇到我都有d尷尬 你都係碌撚返入你老母個臭西度唔好衝出黎獻世啦
死賤種
同埋開新Post既可以去番遊戲台,吹水台好難搵

記得貼番有埋id個懸紅list
線人開左户口未

我都等緊佢開

琴晚太趕啦

今晚多時間,應該俾到我地掛

就爆先開
同埋最好等巴打整合下圖文並茂既前因後果懶人包
Backup佬做左d咩
唔太理youtube文化
唔該各位唔好理條假膠
block咗佢就得

就爆先開

我係想提下諗住開Post果個巴打
btw
真係起底成功的話
要靠我地俾壓力佢

咁又係
搵律師搞呢搞路都要時間

唔洗擔心, 你估達朝無律師咩, 達仔識大把啦(FF)
backup佬城俯都幾深下:

1. lum盡: 人地同你傾, 完全唔回人, 怕要分脹賺少左

2. 攬住人地一齊死: 知道自己冇得NO, 都要攪人地一獲, 人地唔比你NO, 你都要攪到人地冇得NO

3. 搏同情: 知道冇彎轉, 就出道歉, 希望可以減少部分大愛撚既聲音, 掉淡件事, 又故意提出「學生」身份, 希望可以搏到更多大愛撚既同情

就爆先開

我係想提下諗住開Post果個巴打

我愛達哥
pish
btw
真係起底成功的話
要靠我地俾壓力佢

咁又係
搵律師搞呢搞路都要時間

唔洗擔心, 你估達朝無律師咩, 達仔識大把啦(FF)

HKU舊生會話唔定搵人免費幫佢打啦
起到既話會舉報逃稅
推撚到佢仆街啊
起到既話會舉報逃稅

認真: 其實YOUTUBER駛唔駛報稅? 佢個ACCOUNT算唔算開左間公司?

求法律巴解答
係爆就爆啦 又要人夠5萬 會唔會講講下又話要10萬先爆
Backup佬都話要下載再上載上youtube
(我自己都up過片上YouTube, 3分鐘既片都要up幾個鐘)
你淨係爆佢出黎就話要5萬 你唔好去搶
講到咁憎佢既咪快手推佢出黎送死囉
家陣係你見到d不公義既事,正常好人好者都會企出黎啦下話
果然咩人係識咩朋友 貪錢怪d frd都係貪錢 5萬咁少已經出賣你人格
係爆就爆啦 又要人夠5萬 會唔會講講下又話要10萬先爆
Backup佬都話要下載再上載上youtube
(我自己都up過片上YouTube, 3分鐘既片都要up幾個鐘)
你淨係爆佢出黎就話要5萬 你唔好去搶
講到咁憎佢既咪快手推佢出黎送死囉
家陣係你見到d不公義既事,正常好人好者都會企出黎啦下話
果然咩人係識咩朋友 貪錢怪d frd都係貪錢 5萬咁少已經出賣你人格

嗰條假膠黎唔好理佢
block咗就得
backup佬城俯都幾深下:

1. lum盡: 人地同你傾, 完全唔回人, 怕要分脹賺少左

2. 攬住人地一齊死: 知道自己冇得NO, 都要攪人地一獲, 人地唔比你NO, 你都要攪到人地冇得NO

3. 搏同情: 知道冇彎轉, 就出道歉, 希望可以減少部分大愛撚既聲音, 掉淡件事, 又故意提出「學生」身份, 希望可以搏到更多大愛撚既同情

3 fail
佢根本就唔算道左歉
起到既話會舉報逃稅

認真: 其實YOUTUBER駛唔駛報稅? 佢個ACCOUNT算唔算開左間公司?

求法律巴解答

我地報就得
有事冇事稅局查完就有答案
起到既話會舉報逃稅

求法律巴解答

我地報就得
有事冇事稅局查完就有答案

無記錯之前好似有巴打講過話報稅係taxpayer 責任
佢無論有無開公司都係要報稅
稅局一查佢就奶野 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞