懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
宜家起底.......人地有得告......
你話我由唔識佢到起佢底就有問題姐

而家係佢身邊既人睇唔過眼
點收晒先講呀大佬 俾錢都要時間架
緊係爆晒先啦

其實線人預左頂盡收得三四千好d
緊係爆晒先啦

我驚都未必有
緊係爆晒先啦

我驚都未必有

開post追佢地數
緊係爆晒先啦

我驚都未必有

開post追佢地數

識追一定追10k嗰個
準備整合下開新post啦,得返幾頁
緊係爆晒先啦

我驚都未必有

3、40偷笑啦
緊係爆晒先啦

我驚都未必有

3、40偷笑啦

可能留低花生殼就走

我驚都未必有

3、40偷笑啦

可能留低花生殼就走

嘩,咁鬼揚,唔怕有內奸?
一係就backup佬開acc懸紅自己
一係就扮比錢捉線人
好玩過killer
一係就扮比錢捉線人
好玩過killer

聽完好驚
至於網上經常發生的人肉搜尋「起底」,如未經當時人許可,在網上公開真實姓名、手機號碼或住址等個人資料,亦有機會觸犯《私隱條例》,呼籲青年切勿以身試法。

大家唔好做犯法野起佢底呀
一係就扮比錢捉線人
好玩過killer

你啱架
個尤利乜柒呢
之前就係撐backup佬既
至於網上經常發生的人肉搜尋「起底」,如未經當時人許可,在網上公開真實姓名、手機號碼或住址等個人資料,亦有機會觸犯《私隱條例》,呼籲青年切勿以身試法。

即刻剎停個計劃

即刻剎停個計劃

咁知道佢個名去稅局報案呢咁

其實我都想問
如果telegram圍內朋友討論個別人物
咁算唔算犯法?

又或者連登之後幾個唔同既人
一人POST一D唔相干既名字同手機係唔同既PIST
咁會唔會都HI中呢條法例?
我理解就得個名
唔構成任何身份
例如我寫JOHN SMITH唔同就起左人底咩?

求法律巴打指証下
留名學野

其實我都想問
如果telegram圍內朋友討論個別人物
咁算唔算犯法?

又或者連登之後幾個唔同既人
一人POST一D唔相干既名字同手機係唔同既PIST
咁會唔會都HI中呢條法例?
我理解就得個名
唔構成任何身份
例如我寫JOHN SMITH唔同就起左人底咩?

求法律巴打指証下
留名學野

林早洩係真名咁我又要經佢同意先po得
網上公開

點為之公開
網上公開

點為之公開

有會員制度已經係私人地方啦

即刻剎停個計劃

咁知道佢個名去稅局報案呢咁

我之前都問過, 如果稅局受理, 稅局可唔可以就住呢樣野, 去G公司要求果位YOUTUBER既身份? 我估佢收得錢, 即係有CREDIT ACCOUNT定銀行戶口係G公司架啦? 係咪真係要果個人個真名稅局先做到野?
網上公開

點為之公開

有會員制度已經係私人地方啦

CD ROM都睇到架喎

但又唔係我搜尋黎起底, 只係有身邊既人睇唔過眼報料

報料都犯法既話麻煩拉撚左蘋果日報
暫時都係吹緊西北偏西既風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞