懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
搵到知情人士想爆,佢問點先收到錢

爆啦,你當為左公義,為左咁多位巴打,你預錢一定唔會收足,但有心俾既一定會聯絡你
幫我問一問個爆料者

紅框入面邊個係佢
幫我問一問個爆料者

紅框入面邊個係佢

可能唔中添
$100
錢唔係咁賺 推到backup佬仆街
會唔會懸紅到100萬然後backup佬起自己底再嘔返條數出黎搵勻

笑到仆街

Backup佬唔通係提出懸紅果個人
(講笑)
我尹方丈都睇唔過眼,如果起到條友底既,我夾100,起到全家既我夾500。

呢種人一定要冚家剷
會唔會懸紅到100萬然後backup佬起自己底再嘔返條數出黎搵勻

笑到仆街

(講笑)

我尹方丈都睇唔過眼,如果起到條友底既,我夾100,起到全家既我夾500。

呢種人一定要冚家剷

起全家

笑到仆街

(講笑)

發達大計

呢種人一定要冚家剷

起全家

我從來都唔信奉禍不及家人呢套
要搞就搞到盡
幫我問一問個爆料者

紅框入面邊個係佢

可能唔中添

之前既全錯
幫我問一問個爆料者

紅框入面邊個係佢

可能唔中添

之前既全錯

咁我都有興趣睇下堆料有幾大出入

爆啦,你當為左公義,為左咁多位巴打,你預錢一定唔會收足,但有心俾既一定會聯絡你

條友係咪on9,爆之前仲要問點樣先收到錢,即係條友覺得佢爆料係為左錢而唔係想幫達哥/其他兄弟啦
香港咁多呢啲人,如果達哥覺得心灰意冷唔再開台都唔怪得佢
Btw爆啦,到時提供個聯絡方法,一定有人肯比錢
咁做乜要懸紅?
咁做乜要懸紅?

叫佢俾d料先好喎,陣間fake咪仆街
咁做乜要懸紅?

連登係咁架啦
幫我問一問個爆料者

紅框入面邊個係佢

可能唔中添

之前既全錯

咁更加大性趣想知
琴日好彩冇深入追擊

條友係咪on9,爆之前仲要問點樣先收到錢,即係條友覺得佢爆料係為左錢而唔係想幫達哥/其他兄弟啦

少少錢算得係乜
份懸紅連back up佬總收入百份之一都唔知有冇
比啲證據黎先啦
得個講字
呢架最小都有四叉野 有料唔爆等幾時

少少錢算得係乜

Backup佬比錢封口就好笑

少少錢算得係乜

Backup佬比錢封口就好笑

首先佢要知係邊個有料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞