懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
重點係咩叫公開佢資料先
我同佢傾whatsapp cap圖 唔小心cap 埋佢電話又有問題
我上網搵到d 佢既資料呢?
佢個facebook 呢?
我唔覺得呢d 會有問題
重點係咩叫公開佢資料先
我同佢傾whatsapp cap圖 唔小心cap 埋佢電話又有問題
我唔覺得呢d 會有問題

睇back up佬告唔告
唔小心cap埋電話,睇法官信唔信,接唔接納係一時疏忽
重點係咩叫公開佢資料先
我唔覺得呢d 會有問題

但個電話number 係佢提供比whatsapp 公司
姐係例如我起一個人底我打開黃頁搵到佢個名同電話
咁樣又可唔可以放上網公開?
定係計個人唔保護好自己個人資料?
重點係咩叫公開佢資料先
我唔覺得呢d 會有問題

好似之前個娘娘carmen都比人po fb 都叫唔叫公開?

好似之前個娘娘carmen都比人po fb 都叫唔叫公開?

屌 算撚數啦 毒撚會告人 玩咩
如果成功起底之後,就算達哥心軟唔告條撚樣都好,都希望達哥用法律途徑,迫條撚樣嘔返晒咁多年嚟借達哥個朵搵嘅不義之財出嚟,當然要係有單有據成條數嘔晒啦;就算達哥唔想收都好,都可以用達哥或者爆機兄弟或者達哥自己公司個名義捐出去做慈善,點都唔好益左條撚樣囉。
如果成功起底之後,就算達哥心軟唔告條撚樣都好,都希望達哥用法律途徑,迫條撚樣嘔返晒咁多年嚟借達哥個朵搵嘅不義之財出嚟,當然要係有單有據成條數嘔晒啦;就算達哥唔想收都好,都可以用達哥或者爆機兄弟或者達哥自己公司個名義捐出去做慈善,點都唔好益左條撚樣囉。

要條友坐翻十錄八錄

要條友坐翻十錄八錄

咪天真啦,十碌八碌
佢嘔到舊錢出黎幫你贏呀
大家記得用VPN呀
大家記得用VPN呀

犯法野唔好做呀 做個好市民
收皮吧啦
又講撚到要幫達哥追討
原來轉頭又驚呢樣驚個樣
好心你班戇鳩fans縮返入你老母個西度柒少陣啦
屌你老尾仲個鳩個大狀上身咁研究埋人地會點告,痴撚線
點解仲未到10點
收皮吧啦
又講撚到要幫達哥追討
原來轉頭又驚呢樣驚個樣
好心你班戇鳩fans縮返入你老母個西度柒少陣啦

巴打你準備好未?
今晚單大野靠你啦

咪理佢喪家之犬係度吠

巴打唔好咁啦 乜都講白晒就無謂啦

巴打唔好咁啦 乜都講白晒就無謂啦

我係backup佬就mon撚住連登啦
咁撚正,班人黎搞鳩自己轉頭搞埋自己點甩身
思覺失調啦
起到底未ar
起到底未ar

仲眾籌緊
起到底未ar

仲眾籌緊

邁向三十六萬奬金
如果肯爆料條友
即刻賺幾個月人工
何樂而不為
大家都係想條backup佬
起到底未ar

仲眾籌緊

邁向三十六萬奬金

準備放上kickstar集資
俾d時間黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞