懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
backup佬自己起自己底 又搵多筆
backup佬自己起自己底 又搵多筆

樓主你冇聯絡方法起底組點搵你呀
樓主你冇聯絡方法起底組點搵你呀

人地未決定
會唔會懸紅到100萬然後backup佬起自己底再嘔返條數出黎搵勻

笑到仆街

Backup佬唔通係提出懸紅果個人
(講笑)

發達大計

引蛇出洞之後分錢 爽
其實有啲唔明 點樣set+50%盈利?
好簡單
如果有人爆料就而到爆
應該有人記得你個User Name
只要證實到證據真偽
懸紅果D就會過數

利申9Up
其實有啲唔明 點樣set+50%盈利?

多啲煩膠廣告掛
利申 未試過放片上youtube
push
push
樓主

我識個知情人 佢想你post email ac 出黎
直接聯絡你
達哥好可憐
搵到知情人士想爆,佢問點先收到錢

爆啦,你當為左公義,為左咁多位巴打,你預錢一定唔會收足,但有心俾既一定會聯絡你

爆啦,你當為左公義,為左咁多位巴打,你預錢一定唔會收足,但有心俾既一定會聯絡你

你開你email 出黎我地再比錢你仲好啦
樓主

直接聯絡你

幫推
樓主

直接聯絡你

幫推

一齊起啦
仲等緊過數
樓主

直接聯絡你

幫推

一齊起啦

push

條友係咪on9,爆之前仲要問點樣先收到錢,即係條友覺得佢爆料係為左錢而唔係想幫達哥/其他兄弟啦
香港咁多呢啲人,如果達哥覺得心灰意冷唔再開台都唔怪得佢
Btw爆啦,到時提供個聯絡方法,一定有人肯比錢

咁條友為左錢又真係無可口非.. 正如好多懸紅案但你無理由屌鳩人為左錢先舉報咁無正義感
利申: 等睇backup仆街死
樓主

直接聯絡你

幫推

樓主上水未
樓主

直接聯絡你

幫推

樓主上水未

係遊戲台召喚緊佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞