懸紅起Backup佬底

1001 回覆
494 Like 52 Dislike
一開channel就有30-40k一個月?你地全部真心膠?

啲垃圾PKOL求鳩其出個post都有三四千蚊
佢開個channel淨計click rate 都有十幾k一個月
加埋廣告三四十k一個月一啲都唔出奇囉

我最近28日有498,400 click rate得usd244.76

不過可能佢分得多d掛, 我玩左無耐youtube
條撚樣都算勁
未試過無人唔係毅進星
真係填自己名

26. 芸香 $100

27.荀仔 $100

28.掟佢落山 $150

29.複製·貼上 $500
我認真的
希望佢仆街
而家有幾錢倒
晨早起身一推
30. 陳奕迅$1
31. 成詩京 $100
成班眼紅撚咩background都唔知就話起底backup你估真係禁個制就每月幾皮?upload時間,cut精華,backuper每日準時捕住佢開live,仲要係達哥未紅果陣已經backup緊,講緊一條片得千幾二千view。呢D工序叫你義務幫無名streamer做既話你睬佢都傻啦

屌你都廢事, 而家唔係屌緊tatstory (cut 精華), 係屌緊fullbackup 呀! 人地backup 之前都有同達叔講聲, backup佬呢? 咩都冇講拎左人地條片去backup, 錢佢搵受罰就達叔

講真, upload 時間果啲比我都做啦, 又唔撚洗cut, upload 就搞惦, 坐定收1-2皮

成班眼紅撚咩background都唔知就話起底backup你估真係禁個制就每月幾皮?upload時間,cut精華,backuper每日準時捕住佢開live,仲要係達哥未紅果陣已經backup緊,講緊一條片得千幾二千view。呢D工序叫你義務幫無名streamer做既話你睬佢都傻啦

屌你都廢事, 而家唔係屌緊tatstory (cut 精華), 係屌緊fullbackup 呀! 人地backup 之前都有同達叔講聲, backup佬呢? 咩都冇講拎左人地條片去backup, 錢佢搵受罰就達叔

講真, upload 時間果啲比我都做啦, 又唔撚洗cut, upload 就搞惦, 坐定收1-2皮

但係你諗到咩
人地做CEO 夠坐定定年薪千萬 唔見你講話 俾你都做啦

但係番正題 上上面位巴打
唔理backup佬有幾盡心盡力
佢一開始就無攞授權就係錯
我理撚得你整到斷六親?你咁講有少少本末倒置
佢有授權就唔洗俾咁多人抽稱啦

但係你諗到咩
人地做CEO 夠坐定定年薪千萬 唔見你講話 俾你都做啦

但係番正題 上上面位巴打
唔理backup佬有幾盡心盡力
佢一開始就無攞授權就係錯
我理撚得你整到斷六親?你咁講有少少本末倒置
佢有授權就唔洗俾咁多人抽稱啦

廢話
無授權就姐係偷
你會唔會話個賊佬plan左好耐
日日得一鐘瞓
佢偷野就無錯?
直頭早有預謀,罪加一等啦
On9仔

27.荀仔 $100

30.RichChigga $100

30.RichChigga $100

31.Aoki $100
等比錢
幫手推
問心 你話佢由
上面未打完
問心 你話佢由達哥未紅已經plan左用達哥啲片賺錢就好難講得通

但中途發現有利可圖行差踏錯就一樣抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞