LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
想甩焊去換掣其實難唔難?

一兩隻慢慢黎唔太難可以,全板就要高手同齊架生 (+flux)

一兩隻慢慢黎唔太難可以,全板就要高手同齊架生 (+flux)

勁麻煩,寧願就咁整隻新嘅

仲有一隻係JIS

係喎
隊番打先

迷彩幾型 好想買返隻返公司撚

冇呀
而家得jp layout

買左呢枝野做lube

買左呢枝野做lube

Teflon Grease

會考都冇C巴打
有冇得就咁同你買一粒2.25u shift
(OEM高度 好似係)

唔sure有無
要搵搵
聽日返公司再答你

唔該巴打
本新想揾返leopold嗰隻shift黎用 黑色都算喇
但係呢set淘寶caps高過leopold嗰啲原廠keycap
依家逼住要揾number pad個0制黎用 如果唔係唔啱高度

搵完無呢粒shit掣
幫你唔到

買左呢枝野做lube

呢隻Lube 好快乾,乾完會有粉,唔好用呀。

Lube Stab 用GPL 205 比較好,一係就用GH Thick Lube。
Zeal 4.5 GB

200 粒67g 同兩set zeal stabiliser

買左呢枝野做lube

呢隻Lube 好快乾,乾完會有粉,唔好用呀。

Lube Stab 用GPL 205 比較好,一係就用GH Thick Lube。

中計
Zeal 4.5 GB

200 粒67g 同兩set zeal stabiliser

唔sure有無
要搵搵
聽日返公司再答你

唔該巴打
但係呢set淘寶caps高過leopold嗰啲原廠keycap
依家逼住要揾number pad個0制黎用 如果唔係唔啱高度

搵完無呢粒shit掣
幫你唔到

唔該巴打

Zeal 4.5 GB

screw mount stabs,巧貴

唔sure有無
要搵搵
聽日返公司再答你

唔該巴打

搵完無呢粒shit掣
幫你唔到

巴打個白色keyboard邊到買
想要d GPL 205, 巴打有冇辦法
Zeal 4.5 GB

screw mount stabs,巧貴

一setstabs 已經砌到一隻basic 60%內膽

是咁的 一年前買左ozone strike battle 打機打得多 又懶得剪指甲 日子有功 刮甩左鍵帽啲漆 有冇咩補救方法 我見上面啲key cap都係唔透光 想買透光嘅有冇推介

是咁的 一年前買左ozone strike battle 打機打得多 又懶得剪指甲 日子有功 刮甩左鍵帽啲漆 有冇咩補救方法 我見上面啲key cap都係唔透光 想買透光嘅有冇推介

邊度有得買?

邊度有得買?

淘寶或者我賣俾你

邊度有得買?

淘寶或者我賣俾你

有冇得淨係買成set英文字母? 幾錢

邊度有得買?

淘寶或者我賣俾你

有冇得淨係買成set英文字母? 幾錢

淨係英文字母都唔會平咗
因為本身來貨係一套過

你幫襯埋其他嘢就會平啲
Telegram講,我啲post入面有
即係咁,我唔係介意你哋貼圖,但係都唔使個個 reply 都照 quote 幅圖吧?
ducky如果過左保養 維修大約要幾錢
佢有時d掣冇反應 有時又自己連出兩次
ducky如果過左保養 維修大約要幾錢
佢有時d掣冇反應 有時又自己連出兩次

No need to invest extra on Ducky.

Have you considered a new keyboard?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞