LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

你落柯打時一早講定點混就得
反正工序一樣,價錢唔會變

仲未諗好
巴打有冇話邊種配搭推薦啊?

我自己好少混軸
建議同一文字區域用同一種軸,大掣位(spacebar,shift之類)先考慮第二隻,另一區域(numpad)都可以用第二隻軸

我整過以下兩隻

問問我老友有咩建議先

媽的

媽的

迷彩好靚
買啦買啦
玩過60%之後返唔到轉頭 已免疫

好想買呢個, 唔知幾時出...

只係淘寶貨
雙棍節已經賣完一批
媽的

迷彩好靚
買啦買啦

照買
媽的

迷彩好靚
買啦買啦

照買

想買隻電容軸

迷彩好靚
買啦買啦

照買

想買隻電容軸

Both
買LZ 定Mira

LZ

Mira
買LZ 定Mira

LZ

Mira

WNB
買LZ 定Mira

LZ

Mira

WNB

兩隻夾埋過1k usd
不過買都應該買LZ, 個design 同360 & 456好似。如果想玩Kustom TKL ,可以考慮買隻。一隻直接上end game
買LZ 定Mira

LZ

Mira

WNB

兩隻夾埋過1k usd
不過買都應該買LZ, 個design 同360 & 456好似。如果想玩Kustom TKL ,可以考慮買隻。一隻直接上end game

Chi Lun Sin

WNB

兩隻夾埋過1k usd

Chi Lun Sin

LZCLS=樓主痴撚線

大陸仔路過
https://imgur.com/a/I60is#LrJrcAT

Tokyo Meetup
個場地好正

WNB

兩隻夾埋過1k usd

60% end game係咩
下個月去日本
有冇邊隻低買?
想買隻filco hakua

WNB

兩隻夾埋過1k usd

TGR-910 算唔算?
下個月去日本
有冇邊隻低買?

低買高賣?

anyway 你都話想買嗰隻,咁點解仲要問

WNB

兩隻夾埋過1k usd

356 Mini
睇你要乜Layout。
其實VIPER,EAGLE都已經好好。
如果要WKL 又High Profile就應該得X60。

不過60%已經開始唔流行,最近流行玩65%

WNB

兩隻夾埋過1k usd

910 係65% 。
普通版佢整左30隻都無,好難買到。
下個月去日本
有冇邊隻低買?

低買高賣?

anyway 你都話想買嗰隻,咁點解仲要問

想買隻返office 用

910 係65% 。
普通版佢整左30隻都無,好難買到。

唔該咁多位巴打認真覆先
本新以為啲回覆大概會係hhkb之類
睇黎我重未中毒太深
btw duck viper幾吸引
淘仔d殼係唔係得隻lambo靚
狂玩typingclub.com, 呢排打字快咗啲
Hltv scorebot慢兩round
留名學野換kb
個kb玩左兩年就收皮
唔係sense唔到就係duplicate字 垃撚圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞