LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
最近Leopold好似吹奏得好響
Filco好似無哂聲氣咁
Cosair k70 rapidfire 有無人用左 覺得好唔好用?
第一次買機械鍵盤 仲考慮緊rgd 重唔重要 差幾百

另一邊廂有RGB鍵盤賣$600喎

第一次玩想試cosair 見人推介 同k70

corsair 世界級

出迷彩都叫冇聲氣?
俾個friend話我900買隻leopold 戇鳩
各有各用姐
佢用佢嘅ducky
我用我嘅750

下次買隻 FC980C 睇下佢講咩
出迷彩都叫冇聲氣?

你睇啲新入坑嘅都係Leopold多
Filco好少新人
出迷彩都叫冇聲氣?

Filco好少新人

咁新手黎講 Leopold 性價比係高啲嘅
pbt kc
利申我第一隻 mk 係 Filco 因為係青軸
青軸一定係 Filco
各有各用姐
佢用佢嘅ducky
我用我嘅750

「呢個價我寧願買隻K70RGB啦笨柒」
出迷彩都叫冇聲氣?

Filco好少新人

pbt kc
青軸一定係 Filco

Filco青再加靚帽
想射啦已經

both

新手準備入坑
淨係准揀一隻呢?

自己砌隻

980 > 900 > 750

自己砌隻直接end game

N耐無買過牌子嘢

如果真係end game到,咁成班人係度傾乜?
其實只係下次要更大劑先high到
次次見到GB都覺得 媽 放過我啦
跟住無限loop

成班人喺度對住GB打飛機囉
抹完地之後又再J過

但起碼我對Filco,Leopold,Topre之類免疫咗

End Game 係你心態上既滿足
一日未滿足一日都未end

我等埋RAMA隻HHKB Titanium case就冇野再買

HHKB x RAMA case
一地都係

個Case 應該會好貴,貴一般kit好多

有hhkb專用殼出?
幾時
Cosair k70 rapidfire 有無人用左 覺得好唔好用?
第一次買機械鍵盤 仲考慮緊rgd 重唔重要 差幾百

另一邊廂有RGB鍵盤賣$600喎

第一次玩想試cosair 見人推介 同k70

corsair 世界級

Corsair世界第一

易壞?
我corsair個燈膽燒左 邊到有得配
各有各用姐
佢用佢嘅ducky
我用我嘅750

我用緊corsair
好撚正囉
Lihkg 個post d人都戇鳩鳩
各有各用姐
佢用佢嘅ducky
我用我嘅750

我用緊corsair
好撚正囉

最怕啲Corsair撚狗衝咗去買GMK
然後喊
各有各用姐
佢用佢嘅ducky
我用我嘅750

我用緊corsair
好撚正囉

然後喊

有fd入左之前個set galaxy dye sub
屌人地唔出corsair layout
又唔講明唔啱用
各有各用姐
佢用佢嘅ducky
我用我嘅750

我用緊corsair
好撚正囉

然後喊

又唔講明唔啱用

未ship到同佢講左唔fit已經喊緊
各有各用姐
佢用佢嘅ducky
我用我嘅750

我用緊corsair
好撚正囉

然後喊

又唔講明唔啱用

買corsair 仲想換帽真係搵自己笨柒

我用緊corsair
好撚正囉

然後喊

又唔講明唔啱用

買corsair 仲想換帽真係搵自己笨柒

Galaxy都未算貴,仲平過隻鍵盤

both

新手準備入坑
淨係准揀一隻呢?

自己砌隻

980 > 900 > 750

自己砌隻直接end game

N耐無買過牌子嘢

如果真係end game到,咁成班人係度傾乜?
其實只係下次要更大劑先high到
次次見到GB都覺得 媽 放過我啦
跟住無限loop

成班人喺度對住GB打飛機囉
抹完地之後又再J過

但起碼我對Filco,Leopold,Topre之類免疫咗

End Game 係你心態上既滿足
一日未滿足一日都未end

我等埋RAMA隻HHKB Titanium case就冇野再買

HHKB x RAMA case
一地都係

個Case 應該會好貴,貴一般kit好多

錢?咩嚟㗎?食得㗎?

利申:冇錢又要多嗜好
Tada68 加左粒紅色Esc同Enter 即刻醒神左

個white balance錯左

哪有紅色enter你老母
出迷彩都叫冇聲氣?

Filco好少新人

pbt kc
青軸一定係 Filco

Filco青再加靚帽
想射啦已經

filco

想買工房版但係係香港買有d困難 買白色頂住檔先

香港幾時有代理
出迷彩都叫冇聲氣?

Filco好少新人

pbt kc
青軸一定係 Filco

Filco青再加靚帽
想射啦已經

filco

香港幾時有代理

[img]https://na.cx/i/Ryi0f30.jpg[img]

哪有紅色enter你老母

想搵紅色Topre Enter但唔覺有
出迷彩都叫冇聲氣?

Filco好少新人

pbt kc
青軸一定係 Filco

Filco青再加靚帽
想射啦已經

filco

香港幾時有代理

買左幾多錢
出迷彩都叫冇聲氣?

Filco好少新人

pbt kc
青軸一定係 Filco

Filco青再加靚帽
想射啦已經

filco

香港幾時有代理

買左幾多錢

連埋帽好似二千左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞