LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
有套gmk就嚟開
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-jessica-gmk-plum-custom-keycap-set

買幾多套好

rich

女友話鍵帽靚,即刻準備入貨
有套gmk就嚟開
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-jessica-gmk-plum-custom-keycap-set

買幾多套好

rich

有女又靚仔 人生大贏家
有套gmk就嚟開

買幾多套好

rich

有女又靚仔 人生大贏家

佢先係專業買手
我幾時都話佢眼光最好
有套gmk就嚟開

買幾多套好

rich

有女又靚仔 人生大贏家

佢先係專業買手
我幾時都話佢眼光最好

我覺得呢隻色麻麻
好多rich撚
好多rich撚

小毛話都未見大巫出現
有套gmk就嚟開

買幾多套好

rich

有女又靚仔 人生大贏家

佢先係專業買手
我幾時都話佢眼光最好

我覺得呢隻色麻麻

GMK Terminal 比起呢隻會啱啲毒撚用嘅

rich

有女又靚仔 人生大贏家

佢先係專業買手
我幾時都話佢眼光最好

我覺得呢隻色麻麻

直線抽擊

rich

有女又靚仔 人生大贏家

佢先係專業買手
我幾時都話佢眼光最好

我覺得呢隻色麻麻

直線抽擊

sor...

仲有隻 GMK Corniferous, 都係有大陸喺TB開團,慳少少運費
不過款就普通啲
Plum好多Custom Color,好大機會實物同Render嘅色差好遠。

對上一套GMK Keyboard & Co.,又係因為Custom Color搞到Production都未開始
Plum好多Custom Color,好大機會實物同Render嘅色差好遠。

對上一套GMK Keyboard & Co.,又係因為Custom Color搞到Production都未開始

學咗嘢

其實睇佢render vs layout 2D 個graphic都已經掙幾遠

MD通常比佢個expected date多兩個月佢出到已經算贏
希望唔使變嗰啲無期徒刑GB
有套gmk就嚟開

買幾多套好

rich

有女又靚仔 人生大贏家

佢先係專業買手
我幾時都話佢眼光最好

我覺得呢隻色麻麻

Coder 應該 Penumbra Solarized/SA Oblivion 是但收番套或者雙修…

Solarized 其實我想要 GMK,好似未有色辦,唔知成唔成團

新手留名
隻plum靚咩
利申 毒撚 中意 industrial同carbon
隻plum靚咩

各花入各眼,呢個就係鍵盤世界吸引既地方
隻plum靚咩

search下淘淘隻GMK Corniferous團可能啱你,應該未截
隻plum靚咩

search下淘淘隻GMK Corniferous團可能啱你,應該未截

我覺得plum靚過Corniferous
隻plum靚咩

咁套gmk snes呢?
Vortex Translucent PBT

KC "鞋" 面有啲粗但算唔錯,RF原廠嗰種 grainy 正好多
用咗兩三日始終覺得字透唔幾順眼,都係換番普通蔗民普通 ABS 算

隻plum靚咩

咁套gmk snes呢?

隻plum靚咩

唔見喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞