LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
求鍵盤推介
要求:
1) 懸浮式
2) 金屬面板
3) 紅軸
4) PBT鍵帽
5) 有數字鍵盤
6) 有燈
唔限budget既話 有邊個鍵盤符合上述要求?
求鍵盤推介
要求:
1) 懸浮式
2) 金屬面板
3) 紅軸
4) PBT鍵帽
5) 有數字鍵盤
6) 有燈

razer 自己換keycaps
求鍵盤推介
要求:
1) 懸浮式
2) 金屬面板
3) 紅軸
4) PBT鍵帽
5) 有數字鍵盤
6) 有燈

corsair 自己換keycaps
求鍵盤推介
要求:
1) 懸浮式
2) 金屬面板
3) 紅軸
4) PBT鍵帽
5) 有數字鍵盤
6) 有燈

Logitech自己造keycaps
懸浮式...
求鍵盤推介
要求:
1) 懸浮式
2) 金屬面板
3) 紅軸
4) PBT鍵帽
5) 有數字鍵盤
6) 有燈

巴打 你真識玩
NANTUCKET SELECTRIC clueboard 最尾一水清貨,base kits 一閃即逝
NANTUCKET SELECTRIC clueboard 最尾一水清貨,base kits 一閃即逝

之前GB Leftover 大把貨,我Send Email 直接問Zach 買,基本上所有Kit都有。
套Kit真係幾靚,佢又Ship得快手。
懸浮式...

懸浮式有咩問題???
定係呢度唔比講懸浮式
求鍵盤推介
要求:
1) 懸浮式
2) 金屬面板
3) 紅軸
4) PBT鍵帽
5) 有數字鍵盤
6) 有燈

巴打 你真識玩

有冇邊隻pbt keycaps推薦
會唔會話唔同keyboard要唔同size既keycaps?
最鍾意見到人買keyboard 話budget 無限

要唔要幫你執條list

要唔要幫你執條list

keyboard都list執架咩?
想問300蚊樓下係咪都係kbt好啲

要唔要幫你執條list

佢真係有
想問300蚊樓下係咪都係kbt好啲

差唔多㗎喇,買到邊隻就照買啦

巴打 你真識玩

有冇邊隻pbt keycaps推薦
會唔會話唔同keyboard要唔同size既keycaps?

Corsair, logitech 都唔fit大路keycaps
Razer wfc

利申 入左set vortex pbt, 應該呢幾日到

要唔要幫你執條list

佢真係有

即係買左個keyboard番黎 再自己換哂d野佢???
有冇邊個keyboard係符合我d要求 唔洗自己換咁麻煩

佢真係有

即係買左個keyboard番黎 再自己換哂d野佢???
有冇邊個keyboard係符合我d要求 唔洗自己換咁麻煩

佢買哂啲料返嚟,自己砌一隻

老老賓賓,elecom呢塊palm rest先係hhkb perfect,舒服太多,同埋塊嘢竟然係日本造

老老賓賓,elecom呢塊palm rest先係hhkb perfect match,舒服太多,同埋塊嘢竟然係日本造
有冇人見過有懸浮式嘅機械鍵盤?

其實懸浮式係咩

其實懸浮式係咩

講緊懸浮式既鍵帽 唔係懸浮既鍵盤

其實懸浮式係咩

成個keyboard浮喺半空

其實懸浮式係咩

成個keyboard浮喺半空

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞