LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

打耐咗就會嫌棄
真係會好攰

同堆夜晚會比屋企人投訴

反而覺得係Leopold Keycap 襯青軸啲聲會變得好怪

我都覺
有冇人試過Leopold青軸啲keyboard換keycap
有冇好咗/差咗

同堆夜晚會比屋企人投訴

反而覺得係Leopold Keycap 襯青軸啲聲會變得好怪

我都覺
有冇人試過Leopold青軸啲keyboard換keycap
有冇好咗/差咗

試過青軸用Leopold Keycap,感覺唔好

我都覺
有冇好咗/差咗

Btw我未買過Leopold

我都覺
有冇好咗/差咗

我之前公司用leopold 黑軸
結果有朝未訓醒 成杯咖啡倒左落去
成隻垃圾桶見 後尾先後悔應該拆左kepcap 先掉

唔係工房嘢
魔鬼sir / LINK_ 係咪會有

嘩屌
咪引我

毒到
幾錢埋單?

可以參考而家全白色嘅往績

我都覺
有冇好咗/差咗

嘩屌
咪引我

毒到
幾錢埋單?

唔撚係掛
得日文layout

我都覺
有冇好咗/差咗

btw
依家係公司轉用cherry 茶軸
飲親野都推開個鍵盤先
話說幫會考巴買完個60% diy keyboard,
想自己另外平平地買套全白色透光既key caps得閒換黎玩下背光咁,
想問下有無邊度可以可以睇到, 百零蚊有無可能買到
想自己另外平平地買套全白色透光既key caps得閒換黎玩下背光咁,

我有白色透光鍵帽

我有白色透光鍵帽

tele左你問問價

嘩屌
咪引我

毒到
幾錢埋單?

求往績

日文layout 其實係會有咩影響 除左d 制有少少唔同
係咪換keycap 麻煩左
東京 工房keyboard
洗唔洗預計定可以walk in??

無walkin,只可以預訂,好似唔俾代購代運,識朋友喺日本就得

唔係工房嘢
魔鬼sir / LINK_ 係咪會有

嘩屌
咪引我

毒到
幾錢埋單?

日本Yahoo 見到

嘩屌
咪引我

毒到
幾錢埋單?

日本Yahoo 見到

計埋運費幾多
小弟 GH60 Build Log

https://lihkg.com/thread/89931/page/1

zealios
好想要

無walkin,只可以預訂,好似唔俾代購代運,識朋友喺日本就得

咁我去旅行都無得自己預訂
日本無朋友

日本無朋友

唔緊要,你可以試下玩DIY,之後可能唔再諗買Filco

日本無朋友

唔緊要,你可以試下玩DIY,之後可能唔再諗買Filco

唔該晒你 巴打

https://lihkg.com/thread/89931/page/1

zealios
好想要

我雙 11 揍單多訂兩件 enjoypbt zealios 60% 內膽或者啱 ching 你。不過你先問會考巴打會唔會同你砌,唔想搞到巴打生意仔。同埋我唔靚仔~

想問下邊度有60 percent手枕賣

zealios
好想要

我雙 11 揍單多訂兩件 enjoypbt zealios 60% 內膽或者啱 ching 你。不過你先問會考巴打會唔會同你砌,唔想搞到巴打生意仔。同埋我唔靚仔~

我無Zealios軸

想問下邊度有60 percent手枕賣

有木杔喺手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞