LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
有無人keep 落當年隻rf 87keys 30g

30g ...
終於去左魔鬼sir到入坑

自己換左鍵帽

真係同隻ducky好唔同

Congratz

見證入坑

恭喜入坑
終於去左魔鬼sir到入坑

自己換左鍵帽

真係同隻ducky好唔同

Congratz

見證入坑

恭喜入坑

仲有DIY坑

Congratz

見證入坑

恭喜入坑

仲有DIY坑

巴打啲鍵帽邊到買?淘寶?幾錢到?
有冇人識 DIY dye sub

恭喜入坑

仲有DIY坑

巴打啲鍵帽邊到買?淘寶?幾錢到?

你講邊隻
我有啲嚟自唔同貨源
http://m.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=21910
魔鬼有麻煩

魔鬼終於可以搬落真搬舖大計
大家有冇鍵帽舖/ 淘寶網推介?

30g ...

個人喜好 愈玩愈輕
近排試過irock 隻自家軸,感覺好正但ircok 唔出87

試緊set red scarf layout
整極都error,有無巴打可以幫幫手

嘩 屌你
早知等你搞掂埋呢隻先搵你砌

幫你push
新post 留名

過埋年諗住入埋隻fc660c 就退燒

嘩 屌你

幫你push

呢隻N耐之前massdrop買

Btw我仲未識set

嘩 屌你

幫你push

Btw我仲未識set

以為你會幫人砌呢隻layout

嘩 屌你

幫你push

Btw我仲未識set

以為你會幫人砌呢隻layout

未住
呢隻layout啲鍵帽好煩膠
有資源但未想砌住
新手想入坑
其實係咪普通400蚊個啲都好過普通keyboard 好多
用開logitech cheap cheap keyboard
新手想入坑
其實係咪普通400蚊個啲都好過普通keyboard 好多
用開logitech cheap cheap keyboard

$699
Or taobao tada 68
同會考巴交收完 真人真係好靚仔

講到我都好想見下真人
mac機full size 105 + 茶/啡軸 有冇推介?
mac機full size 105 + 茶/啡軸 有冇推介?

好棘手喎呢個

好棘手喎呢個

用緊apple full size keyboard, 我淨係想要個機械版

das有隻岩睇但唔係 cherry mx軸

入坑
想買王自如無刻 有冇推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞