LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
RGB104鍵盤$600是咪抵屌

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/06/134719_5f15b9f9f77052d90ff533f0c5753e4d.jpg[img][/url]
抵啊

咁明顯會俾人屌

唔好咁揚囉
喺呢啲小圈子post講都冇咁大鑊
出到去真係隨時有人出嚟屌你㗎

好奇一問
如果我買/抽巴打個104key
想自己換返做cherry,係咪上淘寶買最平?
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

其實用Gateron係有原因嘅

呢隻貼片燈用普通cherry軸會遮光,所以只可以用RGB cherry
但RGB cherry除咗貴之外仲插唔到燈,所以個人覺得唔值得入貨。

如果你想要cherry嘅話可能要自己訂RGB cherry軸,我直接幫你整一隻

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/06/134719_5f15b9f9f77052d90ff533f0c5753e4d.jpg[img][/url]
抵啊

咁明顯會俾人屌

唔好咁揚囉

好奇一問
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

呢隻貼片燈用普通cherry軸會遮光,所以只可以用RGB cherry
但RGB cherry除咗貴之外仲插唔到燈,所以個人覺得唔值得入貨。

如果你想要cherry嘅話可能要自己訂RGB cherry軸,我直接幫你整一隻

原來係咁
最近好多洗錢位
應該冇錢買了...
一陣抽下巴打個鍵盤博攞個玩下先算
收貨

盡量低調啦
畀D痴線佬CAP圖出去批鬥你借連登賺錢就...
盡量低調啦

我咁樣係咪累咗巴打?
應該點del相?
搵admin?
盡量低調啦

我咁樣係咪累咗巴打?
應該點del相?
搵admin?

好似係
以前HKG+嗰陣有人貼錯圖都係SD返EMAIL畀ADMIN DEL
盡量低調啦

我咁樣係咪累咗巴打?
應該點del相?
搵admin?

好似係
以前HKG+嗰陣有人貼錯圖都係SD返EMAIL畀ADMIN DEL

Send咗
我想問砌87鍵大約幾錢
有冇得block window key?
如果要燈 有冇個燈嘅mode好似poker3咁 你㩒一個掣佢著邊個掣
有咩軸揀

同叫靚仔巴打交收送貨洗唔洗加錢?
我想問砌87鍵大約幾錢
如果要燈 有冇個燈嘅mode好似poker3咁 你㩒一個掣佢著邊個掣
有咩軸揀

有得設定lock win key
或者你直接將佢定義做FN Key

有燈效係撳一個掣就全部一齊漸光或者漸暗,獨立燈好似RGB先有

有cherry青紅茶黑綠軸

其他你問題你直接聯絡我問啦
我想問砌87鍵大約幾錢
有咩軸揀

有得設定lock win key
或者你直接將佢定義做FN Key

有燈效係撳一個掣就全部一齊漸光或者漸暗,獨立燈好似RGB先有

有cherry青紅茶黑綠軸

其他你問題你直接聯絡我問啦

Me 度度先
點都要暑假先有
收貨
[img][url]http://i.imgur.com/ww74S9e.jpg[img][/url]
[img][url]http://i.imgur.com/tsSla1N.jpg[img][/url]

Rich

個凳pan好型

背脊貼住晒張凳,好舒服

k70
做下小白,Filco Numberpad keycap有無得買返?有次整野唔小心熱風槍對住,融軟左變左型
做下小白,Filco Numberpad keycap有無得買返?有次整野唔小心熱風槍對住,融軟左變左型

無刻你要唔要, 我為隻filco87買左set無刻, numpad嗰堆都係擺響度封塵

無刻你要唔要, 我為隻filco87買左set無刻, numpad嗰堆都係擺響度封塵

無問題呀,依家係個0同 . 變型,打到發火

set野係咁, 你望望睇下啱唔啱
不過..點聯絡我呢.. 我兩個高登acc都唔記得哂password

set野係咁, 你望望睇下啱唔啱
不過..點聯絡我呢.. 我兩個高登acc都唔記得哂password

勞煩你tg catsguidetothegalaxy

k70

我唔係用喺k70度囉
又向end game 行多步

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/06/134719_5f15b9f9f77052d90ff533f0c574d.jpg[img][/url]
抵啊

咁明顯會俾人屌

唔好咁揚囉

好奇一問
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

巴打如果買80% / 60% 有無600蚊個優惠呀?

一條會夜光嘅wrist rest

一條會夜光嘅wrist rest

...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞