LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
又向end game 行多步

一條會夜光嘅wrist rest

...

RGB104鍵盤$600是咪抵屌

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/06/134719_5f15b9f9f77052d90ff533f0c574d.jpg[img][/url]
抵啊

咁明顯會俾人屌

唔好咁揚囉
喺呢啲小圈子post講都冇咁大鑊
出到去真係隨時有人出嚟屌你㗎

好奇一問
如果我買/抽巴打個104key
想自己換返做cherry,係咪上淘寶買最平?
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

其實用Gateron係有原因嘅

呢隻貼片燈用普通cherry軸會遮光,所以只可以用RGB cherry
但RGB cherry除咗貴之外仲插唔到燈,所以個人覺得唔值得入貨。

如果你想要cherry嘅話可能要自己訂RGB cherry軸,我直接幫你整一隻

巴打如果買80% / 60% 有無600蚊個優惠呀?

開倉清貨價嚟嘅

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/06/134719_5f15b9f9f77052d90ff533f0c574d.jpg[img][/url]
抵啊

咁明顯會俾人屌

唔好咁揚囉

好奇一問
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

呢隻貼片燈用普通cherry軸會遮光,所以只可以用RGB cherry
但RGB cherry除咗貴之外仲插唔到燈,所以個人覺得唔值得入貨。

如果你想要cherry嘅話可能要自己訂RGB cherry軸,我直接幫你整一隻

開倉清貨價嚟嘅

早買早享受 遲買貴幾舊

咁明顯會俾人屌

唔好咁揚囉

好奇一問
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

開倉清貨價嚟嘅

早買早享受 遲買貴幾舊

清一清,留啲錢同空間去入新嘢

咁明顯會俾人屌

唔好咁揚囉

好奇一問
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

開倉清貨價嚟嘅

早買早享受 遲買貴幾舊

mod m

唔好咁揚囉

好奇一問
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

開倉清貨價嚟嘅

早買早享受 遲買貴幾舊

巴打幾時整d 有方向鍵嘅keyboard 啊

好奇一問
買104有冇折?
有冇巴打可以解答

開倉清貨價嚟嘅

早買早享受 遲買貴幾舊

巴打幾時整d 有方向鍵嘅keyboard 啊

可能要再下一水先有

除左ducky,仲有邊隻牌子有出呢種計數機

好似前排先喺 r/mk 見過一隻日本牌子
不過可能我記錯
我啲記憶唔係好準

呢隻野 計數機mode 用圓餅電 keyboard唔會有光,上網睇 仲要自己買電
BTW,想上黎問下巴打們點睇ozone strike battle 隻RGB,見佢之前紅光手感唔差,想玩下87 key 鋁板

呢隻野 計數機mode 用圓餅電 keyboard唔會有光,上網睇 仲要自己買電
BTW,想上黎問下巴打們點睇ozone strike battle 隻RGB,見佢之前紅光手感唔差,想玩下87 key 鋁板

我隻青軸唔知點解打落個手感有啲"粒"

我隻青軸唔知點解打落個手感有啲"粒"

打算入紅軸 玩fps game
求問各位巴打
啲平衡杆鍵帽,即係space bar 個咋。
邊鼠有得買。
上淘寶淘個啲鍵帽多數係衛星軸。
仲有香港想搵實體鋪頭買鍵帽係邊度有?
上淘寶淘好怕伏。

利申:啱啱接觸keyboard
求問各位巴打
啲平衡杆鍵帽,即係space bar 個咋。
邊鼠有得買。
上淘寶淘個啲鍵帽多數係衛星軸。
仲有香港想搵實體鋪頭買鍵帽係邊度有?
上淘寶淘好怕伏。

利申:啱啱接觸keyboard

鐵線stabIlizer
已有Corsair K70 Cherry MX Blue
Topre Realforce Hi-Pro
IBM Model M
唔玩Key cap嘅話
其實算唔算end game咗
IBM Model M
唔玩Key cap嘅話

End game 係一種心態 唔係你有啲咩

好似前排先喺 r/mk 見過一隻日本牌子
不過可能我記錯

求名
IBM Model M
唔玩Key cap嘅話

正確

利申 得個pok3r
想買多個normal size打機就end
IBM Model M
唔玩Key cap嘅話

正確

利申 得個pok3r
想買多個normal size打機就end

文書用開mistel barocco (split白軸)
打機/返工/拎出街用leopold fc660m (紅軸)
66-key夠我打機 除咗需要numpad嘅game
考慮緊入topre坑 可能買隻realforce numpad先
係fb d gp到見到deck 108 hassium pro賣400
抵唔抵屌?
利申 新手
係fb d gp到見到deck 108 hassium pro賣400
抵唔抵屌?
利申 新手

冇穿冇爛,functional 就抵
抵唔抵屌?
利申 新手

全新
頂!
Infinity 60% Hacker layout 跟漏套 6.0u 平衡杆,塊 plate 又得一對位落 Stabs,stabs 距離只啱 PMK 6.0u Spacebar stem(對過啱 DSA,冇 DCS 試唔確定係咪都啱),Input Club homepage 見塊 plate 有多對窿位可以對應 Cherry 6.0u Spacebar。必銹鋼 plate 都唔知搵邊個幫我"囉"過對窿。
抵唔抵屌?
利申 新手

全新

聽人話
以前高質嘅
呢幾年差左 仲要香港買冇pbt keycap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞