LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
ducky如果過左保養 維修大約要幾錢
佢有時d掣冇反應 有時又自己連出兩次

你拆咗個殻我可以試下幫你整

No need to invest extra on Ducky.

Have you considered a new keyboard?

我冇咩錢 最好緊係可以整番好佢啦

過左保去整其實係咪仲貴過買個新
我買佢松鼠軸699

過左保去整其實係咪仲貴過買個新
我買佢松鼠軸699

要睇睇先知
就咁睇你呢個情況應該維修成本唔高(唔計人工)

No need to invest extra on Ducky.

Have you considered a new keyboard?

make ducky great again

make ducky great again

利申tt esport 隻poisedon 用半個月已經咁

幫隻weaven 換殼

幫隻weaven 換殼

屌 巴打
好撚正呀

幫隻weaven 換殼

屌 巴打
好撚正呀

遲啲真係要玩下水轉印
有冇巴打想玩?
遲啲真係要玩下水轉印
有冇巴打想玩?

係點樣架 有冇sample圖睇下
遲啲真係要玩下水轉印
有冇巴打想玩?

我隻淘寶Keyboard,TADA68

隻kc咩名

隻kc咩名

HACK'D BY GEEKS

隻kc咩名

新人lm, 淘咗個青軸
https://youtu.be/Kpnd4OVf7oo

好核突

黃金會磨走,每打一下都小咁d
https://youtu.be/Kpnd4OVf7oo

好核突

黃金會磨走,每打一下都小咁d

一字千金

隻kc咩名

套KC係幾靚,mechmarket時不時都有人放。
我都想佢再版,不過應該無乜機會
遲啲真係要玩下水轉印
有冇巴打想玩?

想問下要咩料同設備
遲啲真係要玩下水轉印
有冇巴打想玩?

想問下要咩料同設備

我大概估到要點做,不過都要研究下,同埋唔知邊度買料
最好就如果有人有玩過指導下

想問下要咩料同設備

見逃佬有料賣

想問下要咩料同設備

見逃佬有料賣

首先要有個大浴缸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞