LIHKG機械鍵盤集中討論區#3 屌推爆又唔開post

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
好似無乜白色無刻嘅選擇
好似無乜白色無刻嘅選擇

PMK 隻ice cap PBT SA profile有無刻

個價都十分之靚
xmit隻hall effect kb 就快會ship
好似無乜白色無刻嘅選擇

無刻請問有邊款

pimpmykeyboard Icecap

Filco

傾左一陣,魔鬼sir黎緊有big plan
大家密切留意
between 我是新人

有咩料爆下

俾唔俾爆

Fb個單?
btw fuck you

黎緊應該搬去銀城
仲會出一款印住地獄道icon既入門式keyboard
但限量幾百個only

地點ok 喎

我怕啲租貴到加速死亡
xmit隻hall effect kb 就快會ship

我都有訂
就嚟1001
好似無乜白色無刻嘅選擇

無刻請問有邊款

找代購到官網訂
http://www.leopold.co.kr/?doc=cart/item.php&it_id=1407226342

TB enjoypbt(菜帽)應該有白無刻,有分自然白同唔知咩白,Master Control 都有白色 121keys,但 Leopold pbt 質感正好多,大鍵變型控制好得多。

太豪好似可以配 G80-3800 增補,不過冇嘢就無謂再投資落 3800 度咯,直接換隻 3000/1800 稀有軸仲實際
新手報到

第一次由簿網轉機械果陣冇乜筆直買左隻原廠青軸玩住先

之後尋日起魔鬼sir到買左隻Filco majestouch 2 tkl正式入坑

今次去買主要係想搵tkl 黑軸但係leopold得返104 navy所以都係買返filco 迷彩得靜音紅

小弟想問淘寶邊間鍵帽有好似leopold果隻PBT鍵帽咁但係無刻白色同埋信得過

買完之後想換落隻filco到,想買返同樣高度隻filco係R1-R6既邊個size

同埋我隻cherry想換鍵帽係咪好難搵

求高手指點

OEM(Filco)得 R1-R4(1-1-2-3-4-4),太豪 Shift Row 同 bottom row 唔同都係多 1 row 冇 R6
難得有Filco新人

其實有冇新人第一隻係揾你砌架

有呀 就係我
難得有Filco新人

有呀 就係我

難得有Filco新人

有呀 就係我

難得有Filco新人

有呀 就係我

我都係
原來都有人係自砌入坑
我遲啲又砌隻送我個fd入坑先
想問下各位巴打知唔知香港有冇60%鍵盤嘅實體店

我都問過同樣問題
非常有錢=hhkb(non-standard60%) / leopold fc660c(non-standard65%)
好有錢=mistel barocco(split60%)
有錢=fc660m(non-standard65%)
少啲錢=自砌 / 揾會考巴幫你砌(standard60%/???)

魔鬼sir / LINKE

我都問過同樣問題
非常有錢=hhkb(non-standard60%) / leopold fc660c(non-standard65%)
少啲錢=自砌 / 揾會考巴幫你砌(standard60%/???)

Custom 可以好貴,只係Case+PCB已經貴過隻HHKB

唔該巴打

唔該巴打

睇頭 post
香港冇pok3r
香港冇pok3r

上網買

我都問過同樣問題

Custom 可以好貴,只係Case+PCB已經貴過隻HHKB

我暫時未做高檔市場
做住普通嘢帶多啲人入坑先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞