轉數快推出一月爆漏洞 影身份證搵工被轉走10萬銀行存款

440 回覆
240 Like 4 Dislike
食屎啦,扮
即係svf賠?
唔清楚
我們已收到閣下於10月25日的電郵及投訴表格。根據我們同事與閣下剛剛的對話,本局審視你的個案後,認為有需要將轉介予有關持牌人 (即 HKT Payment Limited) 跟進。過程中,本局將持續監察持牌人的處理。若有需要,本局將採取適當行動
佢正係咁同我講
本局?唔係金管局咩?
Tap&go另外都聯絡你?

佢話收到我既投訴
理解返咩事先
今日電話又震
蘋果 hsbc 金管局 tag&go 都打黎
即係svf賠?
唔清楚
我們已收到閣下於10月25日的電郵及投訴表格。根據我們同事與閣下剛剛的對話,本局審視你的個案後,認為有需要將轉介予有關持牌人 (即 HKT Payment Limited) 跟進。過程中,本局將持續監察持牌人的處理。若有需要,本局將採取適當行動
佢正係咁同我講
本局?唔係金管局咩?
Tap&go另外都聯絡你?

佢話收到我既投訴
理解返咩事先
今日電話震完又震
蘋果 hsbc 金管局 tag&go 都打黎
咁回水有望
你放定心都得, 而家搞到咁大肯定claim 得番
同埋如無意外由t&g負責(因為svf負有確認身份責任)
姐係hsbc可能會射個波比返tag&go?
svg賠㗎喇,唔駛諗
即係要中銀以外既銀行+中銀呢個組合
Paypal唔係有手續費真係安全性領先全球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞