轉數快推出一月爆漏洞 影身份證搵工被轉走10萬銀行存款

440 回覆
240 Like 4 Dislike
咁呢個真係fps問題
冇人偷應該實拎得返既
唔知要幾耐啫
垃圾金管局
你唔識就唔好扮專家啦
又要衝出來柒
個大陸仔好on9
睇呢個post已經知香港落後人哋咁多年既原因
連child登年齡層咁低既討論區
都可以咁多人係唔明件事點發生
仲要9up啲野出黎扮專家
見到你咁獨特思維,好明白點解中國造嘅係會爆。

飛機每日咁多航班,每日一兩架出事,死幾百人,你數下佔幾多人,你唔鍾意用返深山做野人囉。

中國每日生產咁多電視,爆幾部,你數下佔幾多人,唔鐘意就返深山做野人。

中國出咁多手機,爆幾部,佔幾多人。
巴打你呢單野可以獨立開個post 傾,我地都想知成件事係點,同埋之後發展。
你叫佢收皮啦
你問佢條女不如比人屌下先試下鐘
好憎呢種人
神早推撚左出市場
宜家成熟
係有班撚樣香港人阻住
其實8達通做好啲就避免咗好多麻煩,咩支咩寶,就咁upload身份證就綁得到戶口,分分鐘啲人俾老婆俾女朋友食晒成副身家都未知!
政府真係好撚嘢,用市民黎debug
我覺得避免自己既個人資料外洩最重要
payme 未死得
電話認證已經搞掂喇,
除非個電話都比人改左O者
後者
之前有片睇過支那寶link銀行acc唔洗任何驗證就link到
唔明點解edda link銀行acc唔洗經銀行verify
因為有你身份證副本 = 代表係你
指紋都係個app到,冇得同銀行compatible
香港銀行邊有儲指紋

你個指紋係電話度, 係一堆data, 可以copy同偷. 同hkid copy本質上係一樣. 只要間公司扮用指紋system打卡又可以偷.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞