(短故) 【營業中】《可以修正你人生中一個遺憾既萬事屋》

1001 回覆
670 Like 7 Dislike
你係咪之前寫愛聽陳奕迅...嗰位巴打呀?

正是在下
舊讀者?
加油巴打
有之前個故睇嘛?我記得係紙言都睇過用eason既歌寫既故,但唔知係咪你
留名

我就算有得修正,都消除唔到遺憾
加油巴打
有之前個故睇嘛?我記得係紙言都睇過用eason既歌寫既故,但唔知係咪你

係小弟
https://www.shikoto.com/article/38886/%E3%80%8A%E6%84%9B%E8%81%BD%E9%99%B3%E5%A5%95%E8%BF%85%E7%9A%84%E7%94%B7%E5%AD%A9-%E2%80%94-%E8%AC%9B%E4%B8%80%E5%80%8B%E7%AC%AC%E4%B8%89%E8%80%85%E7%9A%84%E6%95%85%E4%BA%8B%E3%80%8B.html

話說我到而加都未入得返自己個紙言ac
要係google search返自己先搵得返篇野
留名

我就算有得修正,都消除唔到遺憾

點解呢
諗緊會唔會5個主角係有某種關連,可能一個人改完選項會影響到另一個
諗緊會唔會5個主角係有某種關連,可能一個人改完選項會影響到另一個

有諗過,但係我本身係一個邏輯極差既人
如果有能力我都好想寫,可惜力有不逮
巴打加速 幾好睇 寫得好好 缺點 就夠唔夠文啊!
巴打加速 幾好睇 寫得好好 缺點 就唔夠文啊!
巴打加速 幾好睇 寫得好好 缺點 就唔夠文啊!

尋日出既文係少過我預期,主要係想今晚先一氣呵成出個結局
不過整體黎講都係我唔太夠時間寫
而且又好執著要多次校對
好多謝你既意見 我會努力的
係咪佢同個老師一齊左之後比人發現左師生戀
個老師比人踢出校
所以佢想唔戴眼鏡咁一開始個老師唔會留意佢 就唔會相戀 就唔會比人踢出校

定係比個老師搞大左個肚

今晚幾點出

2359前
你又幾時出新故
每日一推
每日一推

感謝你 嗚呀

正是在下
舊讀者?

係呀 嗰個故對我黎講意義好大
我同我ex初初一齊嗰陣 佢真係第三者黎
又同樣同我講「我只係想喺佢陪唔到你嗰陣可以代佢為你帶黎快樂」類似嘅野
好可惜最後都係敵不過其他因素 一齊咗1年2個月就分開
到今次睇到你呢個故 我已經同佢分手差不多5個月..
好多謝你上一個故寫得咁好 繼續加油!

正是在下
舊讀者?

係呀 嗰個故對我黎講意義好大
我同我ex初初一齊嗰陣 佢真係第三者黎
又同樣同我講「我只係想喺佢陪唔到你嗰陣可以代佢為你帶黎快樂」類似嘅野
好可惜最後都係敵不過其他因素 一齊咗1年2個月就分開
到今次睇到你呢個故 我已經同佢分手差不多5個月..
好多謝你上一個故寫得咁好 繼續加油!

做呢個角色做一年唔容易,曾經有過咁愛自己既人係好幸福既事
寫呢個故事對我黎講都意義重大,好感謝你地咁記得佢
但今次既故事可能會無上一個咁有共嗚
作完呢個,有機會作啲有共嗚架囉
寫完呢個,寫機會作啲有共嗚架囉
寫完呢個,有機會寫啲有共嗚架囉
寫完呢個,有機會寫啲有共嗚架囉

大笑左
好呀 呢個故啲角色咁慘 你地感同身受我就驚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞