(短故) 【營業中】《可以修正你人生中一個遺憾既萬事屋》

1001 回覆
670 Like 7 Dislike
認真打下感想順便推下post

同好多巴打一樣好中意嫲嫲個故仔
不過我係覺得唔廢既老人真係賣少見少
呢d先值得尊敬

拉左女朋友落坑之後討論過
諗唔到一個遺憾去修正
其實都係一件好幸福既事
唔知有無人一樣睇法

多謝你拉埋囡囡落坑一齊睇 如果修正左就未必遇到對方㗎啦
寫既故事能夠成為大家茶餘飯後既話題覺得好幸福

唔洗急 最緊要快
巴打寫得好好睇 睇到心都up
利申 個故係我中意既男仔叫我睇

希望係結局既時候會係你同你男朋友一齊睇
好想要文
好想要文

今晚有
咁如果個女仔改變左命運 啲紋身係咪會無左?
咁如果個女仔改變左命運 啲紋身係咪會無左?

好大機會係
Lm
Lm

歡迎
你會唔會寫到其實個父母有心掉底佢架?唔好啦好慘架!
追左咁耐,成日都會諗如果我都有很修正我又會揀邊日呢 人生實在太多遺憾了
但就係呢啲遺憾先成就到今日嘅自己
你會唔會寫到其實個父母有心掉底佢架?唔好啦好慘架!

就呢句statement黎講,唔會
追左咁耐,成日都會諗如果我都有很修正我又會揀邊日呢 人生實在太多遺憾了
但就係呢啲遺憾先成就到今日嘅自己

我都係咁諗 又或者可能已經修改左,只係我地既記憶被刪除左
依個好似都會sad ending
大叔會把路舖平,讓你走得輕鬆一點。

大叔好好人
依個好似都會sad ending

其實都無絕對既sad end/good end既
大叔會把路舖平,讓你走得輕鬆一點。

大叔好好人

呢個當事人實在太慘
睇到好心up

一開頭以為作者出故 點知寫既係一個孝順仔掛住婆婆
婆婆最後一段時間你都有分配時間照顧婆婆 你婆婆已經會好開心有你呢粒乖孫
btw我想帶婆婆食西餐 好食既 巴打有無推介

好多謝幾位巴打對我既經歷有感覺 亦多謝作者俾左一個留言位我寫左呢個遺憾出黎
好食既其實都有好多架 如果唔係好介意價錢 我係高度推介文華東方酒店既Pierre 呢間法國餐好有驚喜 環境又靜 其次係中環既Sevva 有海景睇 呢兩間都比較貴少少

中價d既有銅鑼灣既Otto同埋尖沙咀既Dabyida 呢兩間就平d同多款揀d 性價比都幾高

最後要講 作者加油 我好鐘意呢類單元故y事既故 雖然文筆唔算好好 但可以寫入讀者既心 先係作者最大既成就 你做到了 努力

西廚巴打唔該晒你先 我係danyida附近返廚房 遲d去試下先
追到live
加油樓主,真係好好睇
一路睇一路諗自己都有一個好想改變嘅遺憾
但係係好耐之前發生,如果真係有咁嘅萬事屋
我怕改變左之後,失去依十幾年記憶又係一個遺憾
追到live
加油樓主,真係好好睇
一路睇一路諗自己都有一個好想改變嘅遺憾
但係係好耐之前發生,如果真係有咁嘅萬事屋
我怕改變左之後,失去依十幾年記憶又係一個遺憾

多謝呀
真係好好睇
我都有個遺憾 大叔可唔可以幫我修正
大叔好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞