(無圖)鬼佬:世界發生緊咁多野要美國幫 你算老幾?

436 回覆
608 Like 852 Dislike
根本上係樓主
仲去連登攞料,比人down vote 好傷心牙
如果巴打係講緊樓上有巴打列左6/7點出黎果個
我會覺得都係偏理想化
侵侵搞尻大陸同雜總既主因唔係要咩追求民主 追求西方普世價值
佢只係要切切實實打擊中國外強中乾既經濟 講到底係為左美國人既利益 自己既利益
侵侵係一個商家佬 佢要既係可觀既利益同效果 即使香港 甚至台灣對美國有咩戰略價值都好
我唔覺得侵會叉隻腳埋黎入呢個戰場 侵用經濟 用trade war都夠打沉中國時 點解要延長戰線 開多個火頭?
未聽過暴恐軟件?
因為直接搞尻香港效率應該快好多,唔少中國官員甚至係維尼都有唔少資產係香港,而且香港係用黎幫支那走資同洗黑錢,搞死香港對搞死支那有好大幫助
vpn
人地大陸拉尻哂d發佈vpn既人 唔比大陸人翻牆呀
我地上reddit,改返個鬼佬username
之後就可以變美國白人
支持美國搞死香港

幫香港就算鳩數吧

冇著數 憑咩幫你
呢個我同意既 大擺北水南調 香港係一個好好既跳板比呢班人走錢同轉移
只係侵侵會唔會搞埋自己先
其實搞死而家嘅香港某程度上算係幫香港,只有噉樣班港豬先會起身反抗港共。我地從來都無期望過美國會主動出兵定點,我地係希望取消香港關係法直接搞死香港先
好多人見到侵侵搞尻中國以為侵侵會幫香港
侵侵係破左好多次產既奸商 唔係甘地
係 整死d既得利益者先 都足夠
唉 兒登啲人真係好撚戇鳩
人地睇香港係同落後東南亞差唔多
笑撚左,繼續吹大D
其實而家東南亞都已經好先進

但我地都仲係覺得佢地落後

人地鬼佬睇你香港一樣
關鍵時刻
你估我哋想㗎
果陣嘅香港人支持,唔代表我哋依一代人都係一樣

都唔好講英中談判冇香港人代表
香港又點止幫中共走資洗錢, 根本係真正嘅「國際金融中心」

鳩估美國唔到自己人D資產受影響佢都唔會攪9香港住, 攪死香港佢都無著數, 你都唔會整壞部提款機啦

反而見港共準備拎一兆幫手, 即係支那仲有本啦, 仲唔舉腳讚成咩, 第時玩支那又可以拎更多嘅利益
如果巴打係講緊樓上有巴打列左6/7點出黎果個
我會覺得都係偏理想化
侵侵搞尻大陸同雜總既主因唔係要咩追求民主 追求西方普世價值
佢只係要切切實實打擊中國外強中乾既經濟 講到底係為左美國人既利益 自己既利益
侵侵係一個商家佬 佢要既係可觀既利益同效果 即使香港 甚至台灣對美國有咩戰略價值都好
我唔覺得侵會叉隻腳埋黎入呢個戰場 侵用經濟 用trade war都夠打沉中國時 點解要延長戰線 開多個火頭?
因為直接搞尻香港效率應該快好多,唔少中國官員甚至係維尼都有唔少資產係香港,而且香港係用黎幫支那走資同洗黑錢,搞死香港對搞死支那有好大幫助
支持美國搞死香港

幫香港就算鳩數吧

冇著數 憑咩幫你
香港又點止幫中共走資洗錢, 根本係真正嘅「國際金融中心」

鳩估美國唔到自己人D資產受影響佢都唔會攪9香港住, 攪死香港佢都無著數, 你都唔會整壞部提款機啦

反而見港共準備拎一兆幫手, 即係支那仲有本啦, 仲唔舉腳讚成咩, 第時玩支那又可以拎更多嘅利益

點都好 真心唔想香港形象再柒落去
美國:世界上,非洲和中東,南美,北韓
大把人在水深火熱之中
同呢些國家比
香港又唔係特別差,要人幫

叫美國幫港,在情不合,在理不合,也沒有利益。
而家有乜嘢柒先?喺reddit畀支那五毛屌叫柒?
錯啦
香港衰在勁唔夠勁
慘又唔係慘
差又唔係
好又唔係

所以先搵唔到理由幫你班香港人

講慘,同非洲或india比,你差十皮
講獨裁冇由,同北韓或中東國家比,又差十皮

講科技,你又唔係最勁
講經濟,又唔係最勁
講天然資源,又冇
講戰略價值,你中國特區身份就係戰略價值。獨立左反而會失去。
香港人睇得自己太重要

我心諗 真係唔知那來的自信

香港 人地睇你就同落後東南亞差唔多 總知係支那人一部份

識你老鼠咩

成日以為自己係亞洲白人

借d意痴英國黐金糠

有時都覺得好尷尬 好羞恥 同人講自己係香港人
人地睇香港係同落後東南亞差唔多
笑撚左,繼續吹大D
錯啦
香港衰在勁唔夠勁
慘又唔係慘
差又唔係
好又唔係

所以先搵唔到理由幫你班香港人

講慘,同非洲或india比,你差十皮
講獨裁冇由,同北韓或中東國家比,又差十皮

講科技,你又唔係最勁
講經濟,又唔係最勁
講天然資源,又冇
講戰略價值,你中國特區身份就係戰略價值。獨立左反而會失去。
世界警察 不嬲要收費

小朋友以為普世價值大晒 美國為正義而戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞