(無圖)鬼佬:世界發生緊咁多野要美國幫 你算老幾?

436 回覆
608 Like 852 Dislike
喂,咁唔該唔好成日話人盲反,無料反駁,唔識野啦
人地唔應你就話人child登仔,應左駁哂就話討論下
係討論唔會話人child登仔
好似講左就威d咁

呢句我係同哂其他人講
唔好意思借左你黎屌其他人
實際係班獨派係香港一d影響力都無。。。
太少人
算鳩數啦
仲諗住美國佬會幫
果日朝早美領接信我都係度
人地接完頭也不回咁走
阿Bob問個staff野直頭應都無應
人地係怕你阻住搞簽證班人炸
陳家駒個樣開心到好似中左獎咁

老老豆豆,係你地咁撚岸鳩以為訓一晚美領侵侵就會幫你
香港人,靠自己好過啦
80年代已經係最後機會壯大
俾民主回歸班撚樣攪死咗
六四都可以變愛國運動
歐美人無知係佢地既事
香港人均GDP(ppp)同人類發展指數高過哂勁大部份歐洲國家

如果用數據比,英法德日只係香港5,6年前水平
屌 係英文名就個個鬼佬
其他人downvote佢就個個香港人
屌你樓豬咪撚禁閪廢喇
前白宮智囊下月習特會前放風 
華若購1.56萬億美貨 
特朗普或「停戰」
https://hk.news.appledaily.com/international/daily/article/20181016/20523188

之前話果一萬億係子彈既on9仔
仲有無聲出
老實講,移民易革命好多
所以將心比己之後考慮以後點做
所以兒登真係兒登,都唔撚柒知係佢哋真係 On 9 (好大機會都係)定係收錢做嘢。

本來好地地美帝有哂計劃,所有嘢都可以出師有名。而家自己走出嚟搞搞震仲要畀晒藉口比中國話美國有份玩野。依家仲要搞到其他國家同國民分分鐘連同情你個心都冇埋。

呢個世界真係唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊友。
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞